Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луис, лошо.... Жал ми е за него, но ако се врати во Кореа ке биде добро...
Кобајаш мајсторе....
Честито до Ред Бул... Алонсо, стандардно, исто како и Батон... Без ризик до крај...
Голем фан сум на Алонсо и ги следев неговите времиња.Од велгувањето во боксовите константно до последниот круг од 8 секунди сопушти на 2 секунди во однос на Вебер.Коментаторот ниеднаш не го забележа тоа.И во муабетот на Алонсо со тимот кажа меѓуредови дека Ред Бул и не се толку многу брзи но искрено и неговиот болид и покрај тоа што бил стабилен и добар нема да има капацитет да го стигне до крај бидејќи кога го виде Вебер, Алонсо на реторзвизор дополнително нагази и два круга имаше најбрз круг со што Ферарито немаше шанса да конкурира.
Реално цела сезона Ред Булот има најбрз болид.Но дали стабилноста на ферарито и квалитетот на Алонсо ќе бидат доволни да се загрози двоецот на РБ ќе видиме.Вака според мене се зависи од Ред Булот како тим.Ако тие изиграат како што треба, Алосно ќе нема шанса.Значи Алонсо чека грешка на РБ... Крах на моторот на РБ, фаворизирање на некој од возачите на РБ, квалитетот но неискуството на Фетел итн
Мекларенот имаше и проблеми со прегревање на кочниците а тоа е огромен проблем.
А за коментаторот немам зборови ама не е крив нема основни познавања од трките за она пукањето кога кочеа на полукружната кривина вика не е нешто во ред со моторот а не знае дека секој истјуниран мотор има Back fire се згазив од смеење вика од лотусот иде тој звук па после од мерцедесот му доаѓаше звукот а уствари таков звук вадат сите болиди :pos2:
Да знам за проблемот со сопирачките ама колку што слушнав од радиото му рекоа дека кога ќе почне со тркачка брзина проблемот ќе се среди. Тоа уствари беше кога Батон се пожали прво ама сигурно истото важеше и за Хамилтон. А после тоа колку што знам не спомна ниеден од нив за истиот проблем.
Пак тепавме нека продолжат вака мада Кореа стазата никој неја знае ќе биде хаос.Кобајаши пред своја публика нормално ќе извози добро после следната трка па ќе падне тоа е таков калибар на возач.Има некој друг шо е за редбул ?