- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Кај се хејтерчињата што викаа 1-2 победа Ферари треба да чека уште долго време.Мора и ние да влезиме во форма,па макар и се потпомагале меѓусебе.Што е највашно црнчено беше 4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако мислиш на мене... еве ме. Реално, некој да речеше пред 4 дена дека ќе имате 1-2 победа сите ќе му се насмееја. Општо земено освен победата на отварањето Ферари не покажа ништо. Апсолутно. Од таму беше и ЛОГИЧКИОТ заклучок дека Ферари сеуште не се спремни. Сега вие како навивачи можите да си пишувате до задутре дека Ферари се топ, ќе имаат 1-2 победа, ама гледајте ги реално работите.Кај се хејтерчињата што викаа 1-2 победа Ферари треба да чека уште долго време.Мора и ние да влезиме во форма,па макар и се потпомагале меѓусебе.Што е највашно црнчено беше 4.
Страшни навивачи се овие на Ферари... кога ги нема никаде цела сезона ќутат. Една победа извадија, се испосраја од среќа. Ако дечиња радвајтесе. Заслужено ви е.Стварно се лоши губитници овие од Мекларен нема шо... иако ништо нема да промени победава сепак мерак ми е за Ветел... бар Ред Бул нека освои сезонава.
Кај се хејтерчињата што викаа 1-2 победа Ферари треба да чека уште долго време.Мора и ние да влезиме во форма,па макар и се потпомагале меѓусебе.Што е највашно црнчено беше 4.
Стварно се лоши губитници овие од Мекларен нема шо... иако ништо нема да промени победава сепак мерак ми е за Ветел... бар Ред Бул нека освои сезонава.
Со тешко срце морам да кажам дека : Победата заслужено ја однеа најдоминантните на овој ГП викенд.
Како што пишав и во пет. - Ферари се имаат одлично наштимано за оваа трка (посебно Маса) и се очекуваше добар резултат од нив. Победи Шпионот на асистенција од боксот кои му наредија на кутриот Маса да го пушти тимскиот му колега, пошто бил побрз од него :nesvest: ..
Фетел уште на стартот беше ван себе кога откако слабо тргна, отиде десно да го затвара Алонсо, ааа дали воопшто гледаше на левиот ретровизор како Маса по тркачка линија му ја превзема лидерската позиција. Ептен аматерски и незрело, и на крај ни едниот ни другиот - П3. А МекЛареновците ќарија по една позиција од Вебер кој имаше проблеми со болидот.
Инаку трката не ме бендиса, мене ми беше слаба. Но сепак, според крајниот резултат, првенството го трасираше кон уште понеизвесна и позамрсена завршница, сега со реални шанси и за Алонсо. Ферари после очајните неколку трки пукнаа 1-2, РБ не ги капитализираа високите позиции на грид, а МекЛарен остварија просечен резултат за нив. Така даа, сите се тука некаде. Тесно, тесно ќе бидее ..
Страшни навивачи се овие на Ферари... кога ги нема никаде цела сезона ќутат. Една победа извадија, се испосраја од среќа. Ако дечиња радвајтесе. Заслужено ви е.
Црнчено ?? Хаахахахххах Ми се допаѓаат многу прекарите за Луис...:helou:
--- надополнето ---
Зошто сме лоши губитници ? Дека се чувствуваме како будали, кога „наводно“ нема тимски наредби ? Верувај тоа да го направеа Мекларен јас ке се чувствував засрамен....Е сеа мое мислење....Јас тоа го сфакам како чоек шо нема гордост и мадиња....Оти не се напрај Маса на три и пол и да си продолжеше ?! Тоа сигурно би го направиле Дејмон Хил, Сена или Прост...Но ова се неки нови клинци...
Никој не ја успорува победата на Ферари, секоја чест, ама да си беше како шо беше до 49 круг...Но вака...Штета за Ф1...
ОМГ само тоа не... нека дојди бе некој спортист мамата од типот на Ари Ватанен кој не успеа да влези во ФИА... А Жан Тод го турија управник на ФИА на местото на Мозли, овај ако го турат на местото на Берни кузнај шо ќе биди...[/COLOR]а некој го спомна Рон Денис како наследник на Берни :pos2::pos2:
хах е уште тоа фали да се случи за да се усере цела ф1.
![]()
Брзите патеки не се погодни за Мекларен, тоа да ви е јасно. Се знаеше дека нема да победат...
И да, плачи Џиш кога гледа како се уништува овај спорт. И наместо на патека стандардно за новата Ф1, победникот се решава преку радио станица. Маса наеднаш промени 3 брзини нагоре на излезот од свиокот, моторот наместо на 18.000 вртежи падна на 13.000 па Алонсо просто прелета покрај него.... како тркач ќе ми објасниш како се дешава тоа?
Нејќам тоа да го гледам бре, ги сакам трките со дуели, да се престигнуваат треба... ми се чини дека времето на Сена и турбо ерата е незаменлива во Ф1. И никогаш нема да се врати возбудата и гледаноста од тој период.
Слушај,мене не ме интересира и нити реков дека ти ги мразиш Ф1,Берни,Ферари итн.Напротив,гледам дека имаш добри познавања од овој спорт.Ако мислиш на мене... еве ме. Реално, некој да речеше пред 4 дена дека ќе имате 1-2 победа сите ќе му се насмееја. Општо земено освен победата на отварањето Ферари не покажа ништо. Апсолутно. Од таму беше и ЛОГИЧКИОТ заклучок дека Ферари сеуште не се спремни. Сега вие како навивачи можите да си пишувате до задутре дека Ферари се топ, ќе имаат 1-2 победа, ама гледајте ги реално работите.
Кога сме кај делот со хејтерче и слично... Ако мислиш дека ги мразам Ферари, си згрешил. Ако мислиш дека ја мразам Ф1 пак си згрешил. Ама го мразам Берни и сите негови марионети што ја уништуваат Ф1 со тупите правила и забрани. Ги мразам тимските наредби и решавањето на трката вон патеката. И да, навивач на Мекларен си бев и кога возеше Шумахер во Ферари. Никој не му ги оспорува сензационалните моменти. И кога победуваше и кога губеше... Ф1 беше интересна за гледање.
вакво нешто, којзнае дали ќе видам уште еднаш...
Патем, ти за ферари навиваш или против црнчето? Шо ти има згрешено чоеко шо го нејќиш?