Многу лошо, очигледна беше тимската наредба, а со тоа и кочењето на Маса, со што очигледно се виде и се слушна на повторена снимка...Како и да е, ве гледам дека велите кај сите има тимски наредби, а јас ке би кажам да се потсетите на Турција, и ке видите дека кај Ред Бул, а уште помалку кај Мекларен, нема тимски наредби, кога се борат за прво место.... Имате живи докази за тоа на
www.f1.com а ова срање со Ферари не ме чуди. Од секогаш така освојувале титули, но штета што оваа година ке останат со празни раце...
Мекларените, очигледно беше дека одеа на тоа времето да им биде сојузник, но не им успеа. Задолволен сум од тоа како заврши Луис, бидејки само ја зголеми предноста пред Батон, и пред Вебер, иако Ветел се изедначи со Вебер во генерален пласман...
Се секавам дека и кутриот Рубенс му попушташе на Михаел, па сега истото се прави и со Фернандо, односно Маса...Но, се додека е Берни онаму каде што е, и каде што е Тод на она место, нема да има казни...Но едвај чекам коа старецот ке се повлече(умре), а коа целиот циркус ке го купи Рон Денис, а тоа е најкасно за 3-4 години, бидејки очигледно беше повлекувањто на Денис, се со цел да го нема некоја година, и после да го купи најголемиот циркус...
Кутриот Маса цел живот е потрчко, и полека но сигурно наликува на Рубенс, во „стилот“ кој му го наметнува Ферари... Алонсо со себе, носи многу пари од спонзори во Ферари па се знае кој е прв избор, само не е убаво за гледачите, како нас, да не направат будали...Буквално ова беа зборовите на коментаторите...Но тоа е тоа....Со секо ваков потег се повеке губи на кредилитет Ферари но тоа е нивна одклука....
Знам дека сигурно има и во другите тимови, но само погледнете ја пак Турција, повторувам, и ке ви биди јасно...
Поздрав и ова е срам за Ф1, слично како до пред 5-6 години правеше Михаел во Ферари....Срам за целиот спорт, а за нас, кој не направија буквално речено, идиоти
Хахахах, случајно забавил, Маса од кривината...:baeh: