T
Tetro
Гостин
имал некој проблеми со моторот, со издувните делови, неофицијално:nesum:шо се деси со Фетел???? не може толку лесно да го поминат 3 болиди :nesum:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имал некој проблеми со моторот, со издувните делови, неофицијално:nesum:шо се деси со Фетел???? не може толку лесно да го поминат 3 болиди :nesum:
имал некој проблеми со моторот, со издувните делови, неофицијално:nesum:
Па Алонсо има земено една со рено,а Маса мислам дека нема затоа сакам он да земеали и да земе Алонсо ке биде добро се глеа дека е добар возач
.Форца Ферари
Шумахер бе каде е :pos2:
Ах бее мисли тој така лесно се вози со овие млади момци, а и искрено во болидот кај што вози сега е по тапа од минатата сезона (зборам за брон т.е мерцедес гп) во кој што возеше Батон
И јас сум за Ферари, ама откако отиде Кими, сакам Ветел да земе (не дека пред тоа нејќеф), зашо мислам дека дечкото е стварно пред сите. Уше од порано го следев. Пред две години на последната трка тој го претрка хамилтон и ја напрвави трката максимално интересна и неизвесна. И заедно со хамилтон, најдобар е при возење на дожд. А како што видовме денес, да не го сјебеше моторот, прв ќе беше.
Напочеток направи грешка Маса која го чинеше првото место, но рака на срце Алонсо одлично ги извози трите круга од завземањето на првата позиција и направи солидна предност од неговиот тимски колега. Ова ќе биде дополнителна мотивација за Шумахер да влета во форма и да гледаме интересна сезона. Алонсо испофали се на пресицата ,од прв до последен во тимот на Ферари. Претпоследен пат one-two победа на Ферари во 2008 година на големата награда на Франција, доста чекале и ова е вистинскиот момент да најават одлична сезона за нив. Ќе биде доста интересно.
И јас сум за Ферари, ама откако отиде Кими, сакам Ветел да земе (не дека пред тоа нејќеф), зашо мислам дека дечкото е стварно пред сите. Уше од порано го следев. Пред две години на последната трка тој го претрка хамилтон и ја напрвави трката максимално интересна и неизвесна. И заедно со хамилтон, најдобар е при возење на дожд. А како што видовме денес, да не го сјебеше моторот, прв ќе беше.
Мислиш? Кај ти е Сена? Додека возеше (добро, возел, не се сеќавам баш, ама имам гледано клипови) Сена, Шуми само го прател во опашка (кога имал добар ден).