Имаш за Батон, пред три години
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам толку проблем со квалитетот на сликата, колку со ситните графички елементи кои едвај се читаат на екранот....
Ќе видиме... се тоа треба да добие “амин“ од Мекларен, а невервам дека така ќе помини.
И моторот на Фетел е стар... само Вебер ќе има свеж мотор за оваа трка од сите. Башка не го извози многу и последниот моторсе закачи в ѕид, така да можи да го искористи уште еднаш.
Да, ама пак ќе вози со подвознат... нема нов мотор за него, мора да довозува од веќе искористените. Последна промена прави Вебер и Баричело кој ќе има прилика да се покажи највероватно за последен пат пред својата публика (мислам дека и Хамилтон има нов мотор, не сум 100% сигурен), и толку. Сите ќе имаат возени мотори за последната трка.Па нели му рикна моторот во Кореа (зборам за Фетел)?
ова треба да го сватиме како комплимент оти моторот е издржлив,ама за жал грешка си,нема мотор кој ќе издржи 6 трки туку мислам дека ќе вози за Бразил и за Абу Даби до мотори кој се користени на 2 трки значи не е страшно (барем се надевам)Не ме плашат Мекларен, Ред Бул, онака. Единствено нешто што ме плаши е моторот на Алонсо кој е ист на шест трки едно по друго (ова ќе е шеста ако добро сметам). Фетел и Вебер имаат нови мотори, па можеби и тоа има мал придонес во денешните резултати од тренинзите, а можеби и ќе влијае на резултатите во недела. На 12 трки смени 7 мотори, на последните 5 вози со еден. Како и да е, верувам во тимот на Ферари, па одиме на победа!
Па нели му рикна моторот во Кореа?
ова треба да го сватиме како комплимент оти моторот е издржлив,ама за жал грешка си,нема мотор кој ќе издржи 6 трки туку мислам дека ќе вози за Бразил и за Абу Даби до мотори кој се користени на 2 трки значи не е страшно (барем се надевам)
говедата почнаа да рикаат :pos2:
да, му рикна на Фетел ама ќе вози со веќе користен мотор оти мислам дека сите ги искористи
ебате правилата
сакаат да има дуели на патека
е како ќе има кога треба да го штедат моторот
кога ќе ми текни порано кога возеа со различен мотор на секоја трка и воопшто не го штедеа.......а сега треба да штедат
и се чудат после зошто нема ВИСТИНСКИ ДУЕЛИ