Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
Па имаше на ТВ у родната земја Финска нешо со коли ќе се тркал,тоа ќе продолжел да вози.:back:

Па имаше на ТВ у родната земја Финска нешо со коли ќе се тркал,тоа ќе продолжел да вози.:back:

Незнам првпат слушам.Абе нека иде нека брка брокули у финска.Освои една титула доста му е.Ако имаш нешто подетално прати.:back:

Кути какви се четвртасти моделите сеа за жалење...

Мала споредба:

33w2v7d.jpg
332qk3r.jpg

Задниот спојлер.И воопшто цела формула.
Денес се изнасмеав со задните спојлери....пардон спојлерчиња...или спојлерченценција. Ф1 е далеку послаба од тоа што треба да биде.

Ја уништуваат најдобрата авто трка на сите времиња.... Формула 1 е нешто што е над сите натпреварувања во автоспортот.... и не смееа вакви правила да воведат... Феради пропаѓа :nesvest:
Тим кој од секогаш бил најдобар... сега?
Исто ткаа многу добри тимови пропаѓаат само поради тоа што мораат да го Ослабуваат болидот највеќе поради Буџетот:tapp:

Формула 1 си беше интересна. Ферари во зависност од годината си се бореше те со McLaren те со Reno. Ова сега што се случува е тешка патетика.

Абе па и вие не плачете толку...Кога тепаше Шумахер 12 од 18 трки арно ви беше.Остај оваа година ќе пројде,па наредна пак ќе се врати истото,бар така мислам.

spored mene F1 ne e toa sto bese pred 10-15g.
sega e samo eden preplaten sport so mn. "pravila i zakoni" (bez acija i atrakcija)
piloti i bolidi se vo vtoriot red . zatoa sto ne se gledaat veke slucki i momenti kaj sto navistina moze da ti se kaci adrenalinot-100%.....
edno 7-8g. ne gi sledam so interes i ne znam koj sto i kako e!!!:salut:.
spored mene e promasenooooooo.....

spored mene F1 ne e toa sto bese pred 10-15g.
sega e samo eden preplaten sport so mn. "pravila i zakoni" (bez acija i atrakcija)
piloti i bolidi se vo vtoriot red . zatoa sto ne se gledaat veke slucki i momenti kaj sto navistina moze da ti se kaci adrenalinot-100%.....
edno 7-8g. ne gi sledam so interes i ne znam koj sto i kako e!!!:salut:.
spored mene e promasenooooooo.....

така е...директно претекнување немам видено долго време...али асален дуел...само преку бокс стратегија се претекнуваат...затоа пуштете МОТО ГП...да видите адреналин што е...претекнувања колку ти душа сака..

така е...директно претекнување немам видено долго време...али асален дуел...само преку бокс стратегија се претекнуваат...затоа пуштете МОТО ГП...да видите адреналин што е...претекнувања колку ти душа сака..

Кај да ги глеам на еуроспорт незнам кога се?Дај пишете кога има да гледам чим викате поатрактивно е.Јас гледав кога давааа на мтв.

Кај да ги глеам на еуроспорт незнам кога се?Дај пишете кога има да гледам чим викате поатрактивно е.Јас гледав кога давааа на мтв.

кај нас даваат на АБЦ канал...нова телевизија е...

Очекував поинтересна трка вчера, со оглед на тоа дека на стартот беа добро наместени за да има возбудувања, но сепак уште една од многуте досадни трки последниве години. Ме радува се подобрата форма на Ред Бул и навивам до крајот за нив, сеедно дали Фетел или Вебер. Едноставно Браун не ми се допаѓаат без некоја посебна причина.
Ферари очигледно дека сезонава ако дојде до 1 победа по некоја случајност ќе биде добро, уште од сега можат да се посветат на наредниот болид.

Ако има некој да пише како поминуваат тренинзите неможам да најдам.:smir:

Ако има некој да пише како поминуваат тренинзите неможам да најдам.:smir:
Кој да ти пише, тренинзите во четврток никаде не ги пишува... ни на официјалната страна на ф1 ги нема. Стрпи се до утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom