Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208
Ок незнаев.Ќе се стрпам.И обавезно да ми пишете ја смотан сум незнам да ги најдам.

Ок незнаев.Ќе се стрпам.И обавезно да ми пишете ја смотан сум незнам да ги најдам.

Се е кажано, немора да си којзнае каков експерт само отвори f1.com и погледни кај заокруженото :helou:

Нешто го удри по главата , сега на ХРТ2 викаат некаков федер од болидот на Баричело. Тој најверојатно се онесвести затоа што не реагираше одеше директно на гумениот ѕид, на крај почна да кочит :nesvest:

Сега видов и јас ....Нешто од болидот на Баричело му удри во главата , и го онесвести.Болидот му одеше директно во гумите а тој прво и основно не ни вртеше , второ не кочеше.А и сега кога го извадија од амбулантното возило , се држаше за главата.
Се надевам дека не е ништо сериозно.

Од жална трка , на крај циркус бидна:tapp::pos2:
На рака резултатите :tapp::tapp::pos2:

^

Циркус, кој само беше дозачинет со коментарите на нашата ни легенда Миленко...:pos2:

Многу лош ден за Фелипе, се надевам дека ќе биде се во ред со него. На таа брзина да те погоди федер у глава, среќа жив што е!
И на крај со тоа лајф тајмингот, го утупија до бескрај, меѓу себе се прашуеја возачиве кој кое време го постигнал.
Иначе сезонава е најголема утка откоа следам Ф1, дај нека заврши побрзо!

Многу лош ден за Фелипе, се надевам дека ќе биде се во ред со него. На таа брзина да те погоди федер у глава, среќа жив што е!
И на крај со тоа лајф тајмингот, го утупија до бескрај, меѓу себе се прашуеја возачиве кој кое време го постигнал.
Иначе сезонава е најголема утка откоа следам Ф1, дај нека заврши побрзо!
и ја тоа викам.. :S

Многу ми е жал за маса ги пропуштив квалификациите низ дома нешто сосема заборавив.Се надевам дека фелипе е добро и дека ќе може да настапи утре.Честитки до алонсо.

Маса тешко повреден на Хунгароринг

prazno.gif
prazno.gif
25.07.2009 15:39
felipe-massa1.jpg

Бразилскиот возач Фелипе Маса денеска доживеа тешка несреќа за време на квалификациите за пол позиција за утрешната трка во Унгарија „Хунгароринг“.
Пилотот на „Ферари“ со брзина од околу 200 km/h удри во заштитната ограда од гуми, без притоа да кочи или да се обиде да скршне лево или десно.
Најверојатно маса претходно ја загубил свеста, откако парче кое се откачи од болидот на Рубенс Баричело го удрило Бразилецот во главата.
Бразилскиот пилот е пренесен со хеликоптер до болницата во Будимпешта.
Copyright 2009 makfax.

пред недела дена, фо некоја си формула 2/3/4 незнам која, цела гума го удри возачот по глава.. за жал почина///

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom