- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.555
Па имаше на ТВ у родната земја Финска нешо со коли ќе се тркал,тоа ќе продолжел да вози.:back:
Па имаше на ТВ у родната земја Финска нешо со коли ќе се тркал,тоа ќе продолжел да вози.:back:
Денес се изнасмеав со задните спојлери....пардон спојлерчиња...или спојлерченценција. Ф1 е далеку послаба од тоа што треба да биде.Кути какви се четвртасти моделите сеа за жалење...
Мала споредба:
Задниот спојлер.И воопшто цела формула.
За 2 недели е, Унгарија. Т.Е. за 10 дена веќеНаредна трка кога е?За 2недели?
За 2 недели е, Унгарија. Т.Е. за 10 дена веќе
така е...директно претекнување немам видено долго време...али асален дуел...само преку бокс стратегија се претекнуваат...затоа пуштете МОТО ГП...да видите адреналин што е...претекнувања колку ти душа сака..spored mene F1 ne e toa sto bese pred 10-15g.
sega e samo eden preplaten sport so mn. "pravila i zakoni" (bez acija i atrakcija)
piloti i bolidi se vo vtoriot red . zatoa sto ne se gledaat veke slucki i momenti kaj sto navistina moze da ti se kaci adrenalinot-100%.....
edno 7-8g. ne gi sledam so interes i ne znam koj sto i kako e!!!:salut:.
spored mene e promasenooooooo.....
така е...директно претекнување немам видено долго време...али асален дуел...само преку бокс стратегија се претекнуваат...затоа пуштете МОТО ГП...да видите адреналин што е...претекнувања колку ти душа сака..
кај нас даваат на АБЦ канал...нова телевизија е...Кај да ги глеам на еуроспорт незнам кога се?Дај пишете кога има да гледам чим викате поатрактивно е.Јас гледав кога давааа на мтв.
Кој да ти пише, тренинзите во четврток никаде не ги пишува... ни на официјалната страна на ф1 ги нема. Стрпи се до утре.Ако има некој да пише како поминуваат тренинзите неможам да најдам.:smir: