Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Иако сум фан на Хамилтон и ми е мило што победи, се виде кој е поголем спортист и кој има поголемо срце.Можеби нефер, ама Хамилтон е новиот шампион.Стварно беше жално да се гледа како во 2 секунди од солзи радосници стигнаа другите солзи во Ферари.

Честитки до двајцата возачи.Честитки за денешната победа на Маса, за севкупната победа на Хамилтон и за победата во конструктори на Ферари.
И една благодарност до Миленко кој во моментите на збунетост и неверување што се случува, успеа да ме насмее со неговиот коментар на сето тоа:)

маса наредната година ке тепа

Јас мислам дека Глок не ни знаеше што се случува. Тој имаше гуми за сува подлога и имаше 12 секунди предност на 3 круга до крајот. Но за три круга го стигнаа. А видовте на крај дека хамилтон на последниот прав дел му избега цели 6 секунди што значи дека Глок неможеше да го контролира болидот. Во секој случај интересна сезона со цупер интересна завршница. Честитки за фановите на мекларен. За они на ферари многу среќа догодина.

Zabe se zalite i plukate po Glok.
Ja zemavme titulata so sea.:baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ja zemavte ama vo vozaci ne vo konstruktori
sepang2007ferrariflag640.jpg

Јас мислам дека Глок не ни знаеше што се случува. Тој имаше гуми за сува подлога и имаше 12 секунди предност на 3 круга до крајот. Но за три круга го стигнаа. А видовте на крај дека хамилтон на последниот прав дел му избега цели 6 секунди што значи дека Глок неможеше да го контролира болидот. Во секој случај интересна сезона со цупер интересна завршница. Честитки за фановите на мекларен. За они на ферари многу среќа догодина.

Јас мислам дека ти не знаеш што се случи.

Значи колку сум се изнервирал! Без везе глупак го пушти у последен момент.
Али душа ми се испуни Фетел коа го помина Хамилтон, Миленко коа почна стандардно да се радува! :pos:

ФЕРАРИИИИ!!!

Се е до стратегијата, кој со колку гориво ке стартува. Мислам дека Мекларенот е нешто потежок од ферарито, додека беа полесни, се виде кој го имаше најбрзото време. Како и да е, за Оби Ван... Сите по нешто сакаме, а Раиконен и Алонзо го нејќат Хамилтон оти им е трн во око, главен конкурент за титулата откако се појави на сцената во Ф1. Сетете се какви беа почетоците на Алонзо во Минарди и на Кими во Заубер Петронас и колку години им требаше да се пробијат до тоа што се денес, а Хамилтон никна од никаде. Ако не беше Мика Хакинен и неговото познато If you want to win take a Finn, Кими којзнае дали ке дојдеше во Мекларен. Е затоа братче го нејќат, а не дека не знае да вози или дека не го бива.

Се надевам дека конечно титулата ке дојди во Мекларен.

Сеа свати зашто го нејќат????????Мислам дека свати......
Вака ли бе шампион бе......Со педерски подметнување и местенки у последен круг.Срамота е ова бе,брука.Сега само омразата ќе биде поголема,ама ако,нека ви е.Ние излеговме далеку подостоинствени,иако мислевте дека ќе играме прљаво,ама нема зошто.Се виде кој е моралниот победник,и тоа е тоа.....

Точно , во вакви ситуации 10 секунди се шега за само еден круг , а не за два , а и сите го забораваат фактот што Хамилтон имаше нови гуми за дожд а овој другиов истрошени за сува подлога .
10000 примери сме имале на времето вакви , како возат болиди на дожд со истрошени гуми за суво , само сеа се мижи пред тој факт и се пишуваат постови од афект .
Дури и да не беше поминат на последната кривина , Глок ке беше поминат на стартно - целната рамнина , едноставно не се вози во такви услови , а он возеше едвај 3 круга .

Точно е во право е јунадет.
Видов јас убаво на риплејот, црвено светло се запали на семафорот и на пешачки се појави една старица. Затоа застана Тимо, пропушташе пешак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom