Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чек малце,да не згреши??никол е женска на маса,
само каква корист има педерчево од тоа што циганот е шампион
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ja zemavte ama vo vozaci ne vo konstruktoriZabe se zalite i plukate po Glok.
Ja zemavme titulata so sea.:baeh:
Јас мислам дека Глок не ни знаеше што се случува. Тој имаше гуми за сува подлога и имаше 12 секунди предност на 3 круга до крајот. Но за три круга го стигнаа. А видовте на крај дека хамилтон на последниот прав дел му избега цели 6 секунди што значи дека Глок неможеше да го контролира болидот. Во секој случај интересна сезона со цупер интересна завршница. Честитки за фановите на мекларен. За они на ферари многу среќа догодина.
Се е до стратегијата, кој со колку гориво ке стартува. Мислам дека Мекларенот е нешто потежок од ферарито, додека беа полесни, се виде кој го имаше најбрзото време. Како и да е, за Оби Ван... Сите по нешто сакаме, а Раиконен и Алонзо го нејќат Хамилтон оти им е трн во око, главен конкурент за титулата откако се појави на сцената во Ф1. Сетете се какви беа почетоците на Алонзо во Минарди и на Кими во Заубер Петронас и колку години им требаше да се пробијат до тоа што се денес, а Хамилтон никна од никаде. Ако не беше Мика Хакинен и неговото познато If you want to win take a Finn, Кими којзнае дали ке дојдеше во Мекларен. Е затоа братче го нејќат, а не дека не знае да вози или дека не го бива.
Се надевам дека конечно титулата ке дојди во Мекларен.
Јас мислам дека Глок не ни знаеше што се случува. Тој имаше гуми за сува подлога и имаше 12 секунди предност на 3 круга до крајот. Но за три круга го стигнаа. А видовте на крај дека хамилтон на последниот прав дел му избега цели 6 секунди што значи дека Глок неможеше да го контролира болидот. Во секој случај интересна сезона со цупер интересна завршница. Честитки за фановите на мекларен. За они на ферари многу среќа догодина.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Ja zemavte ama vo vozaci ne vo konstruktori
Па ај кажи ти што се случи.Јас мислам дека ти не знаеш што се случи.