Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Ајде Маса можеш ти....

Знаеме што може Маса, недај боже да заврни, ке прави пируети по патеката како што правеше во Британија. Како и да е, очекувајте утре еден нов Хамилтон кој нема да биде агресивен и ке си вози исклучиво за четврто-петто место. Нека се бркаат напред Маса и компанија, посекако на Хамилтон му се доволни 4 бода.

А ако има потреба чичко Берни е тука не се секирајте, така да може да се случи нешто слично како во Белгија!

Пред се, најголеми честитки за Трули кој извози неверојатно и ќе стартува од првиот ред, веднаш до Маса кој си ја зеде ПП.

ПП на Маса беше очекувана, на Трули е и те какво изненадување.

На вториот ред се најдоа Кими и Луис. Хамилтон ме разочара во последниот, трет квали. круг. Првите два ги извозе извонредно, али на третиот потфрли и затоа се најде на таа позиција.

Хеики ќе стартува ко петти, а до него е Алонсо (кој добро е што се најде зад Луис).

Се надевам на добра трка утре, за крај на сезоната и очекувам титулата да се врати во витрините на МекЛарен ... :wink:

Aj utre daj boze na Hamilton da mu iscadi motorot i nego malce nesreki da go sledat

Aj utre daj boze na Hamilton da mu iscadi motorot i nego malce nesreki da go sledat
Ааа... неможе тоа така. Ако имаш сонувано дека така ке се деси, само така се прифаќа. Инаку не :)

Дајте бе Фераристи не плачете, и не очекувајте нешто да му се деси на Хамилтон. Наместо тоа очекувајте дека ке има борба, претекнување и титулата ке се одлучи на патеката.

П.С. нека му исчади на Хамилтон, ама Маса нека заврши трет или подолу :baeh:

На Хамилтон далеку ми е титулата а :jaj:

Јаооооооо уште 15 саати и 55 минути до стартот на последното ГП сезонавааа

Не можам да издржам, не можам да спијаааам ... :vozbud::vozbud:

Ааа... неможе тоа така. Ако имаш сонувано дека така ке се деси, само така се прифаќа. Инаку не :)

Дајте бе Фераристи не плачете, и не очекувајте нешто да му се деси на Хамилтон. Наместо тоа очекувајте дека ке има борба, претекнување и титулата ке се одлучи на патеката.

П.С. нека му исчади на Хамилтон, ама Маса нека заврши трет или подолу :baeh:

Vo pravo si ama zosto pa Hamilton da kalkulira i da si ja zeme tuku taka titulata neka se bori i toj eden truli bese po brz od nego a toj e poznat po PP :kesa:

Ајде Маса можеш ти....

Знаеме што може Маса, недај боже да заврни, ке прави пируети по патеката како што правеше во Британија. Како и да е, очекувајте утре еден нов Хамилтон кој нема да биде агресивен и ке си вози исклучиво за четврто-петто место. Нека се бркаат напред Маса и компанија, посекако на Хамилтон му се доволни 4 бода.

А ако има потреба чичко Берни е тука не се секирајте, така да може да се случи нешто слично како во Белгија!
Раиконен е пред него, а Алонсо позади него.... Не верувам дека така слободно ќе си вози... Едниот ќе го кочи, а другиот ќе го тица! И Раиконен и Алонсо јавно кажаа дека неќат нигерот да биде шампион!

Vo pravo si ama zosto pa Hamilton da kalkulira i da si ja zeme tuku taka titulata neka se bori i toj eden truli bese po brz od nego a toj e poznat po PP :kesa:
Се е до стратегијата, кој со колку гориво ке стартува. Мислам дека Мекларенот е нешто потежок од ферарито, додека беа полесни, се виде кој го имаше најбрзото време. Како и да е, за Оби Ван... Сите по нешто сакаме, а Раиконен и Алонзо го нејќат Хамилтон оти им е трн во око, главен конкурент за титулата откако се појави на сцената во Ф1. Сетете се какви беа почетоците на Алонзо во Минарди и на Кими во Заубер Петронас и колку години им требаше да се пробијат до тоа што се денес, а Хамилтон никна од никаде. Ако не беше Мика Хакинен и неговото познато If you want to win take a Finn, Кими којзнае дали ке дојдеше во Мекларен. Е затоа братче го нејќат, а не дека не знае да вози или дека не го бива.

Се надевам дека конечно титулата ке дојди во Мекларен.

Се е до стратегијата, кој со колку гориво ке стартува. Мислам дека Мекларенот е нешто потежок од ферарито, додека беа полесни, се виде кој го имаше најбрзото време. Како и да е, за Оби Ван... Сите по нешто сакаме, а Раиконен и Алонзо го нејќат Хамилтон оти им е трн во око, главен конкурент за титулата откако се појави на сцената во Ф1. Сетете се какви беа почетоците на Алонзо во Минарди и на Кими во Заубер Петронас и колку години им требаше да се пробијат до тоа што се денес, а Хамилтон никна од никаде. Ако не беше Мика Хакинен и неговото познато If you want to win take a Finn, Кими којзнае дали ке дојдеше во Мекларен. Е затоа братче го нејќат, а не дека не знае да вози или дека не го бива.

Се надевам дека конечно титулата ке дојди во Мекларен.

Greska me razbirate voopsto ne sum protiv McLaren tuku protiv Hamilton sto se pravi tolku dobar vozac i se bori za titulata a sam si pravi zbrki.Isto taka i Masa jas ne sakam ni eden od tie vozaci da ja zeme titulata oti ne ja zasluzuvat.Za mene vozac na Formula 1 bese Shumi ne zatoa sto bese vo Ferrari tuku zatoa sto znaese kako da izvozi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom