Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Браво Хамилтон КОНЕЧНО ! :vozbud:

Luis%20Hamilton%281%29.jpg

возбудливо беше на крај, ама добро е се заврши како што требаше :)

Хахахахаххахах
Сррулз тебе те цитирав ама само што стиснав цитирај не го појави твојот пост :pos2::pos2::pos2::pos2:
Браво за Хамилтон
Јас не сум некој страсен навивач па затоа сакам да гледам јака формула а тоа е ова:vozbud::vozbud:
Маса,Раиконен,Пике,Глок,Хамилтон,Алонсо ги симпатизирам

Уште еднаш браво за Хамилтон
А Маса ме растажи со солзите:(
Ајде сега не не оставај да си мислеме кој најмногу го симпатизираш? Сигурно е Хамилтон а? Да да... Браво за Хамилтон многу јако извози :nesvest::nesvest::tapp:. Ако не пратиш формула и ако не се разбираш најпаметен ќе бидеш доколку не коментираш!!! Па каков возач е Хамилтон бе... Фетел со далеку послаб болид од неговиот му дозволи да го помине во последниот круг од последната трка која што решаваше за неговата шампионска титула? И некој ќе ми рече заслужено било па дај свестете се Глок да не го пуштеше црнчугата и оваа година ќе останеше со курот во раце!:uvo:

Да бе ќе има казни и за Шумахер на времето коа победуваше Баричело коа му се тргнаше од пат за да стане шампион

Хехе... не тропај зелени.
Шуми решаваше сезона во 10-та трка...

Онај кој се тргаше, всушност, беше Култхард за полезност на Хакинен.
Сети се пред да зборуваш.

Kako prvo cestitki za Hamilton
Kako vtoro kako be 12 seckundi za 100-200 metri se nadoknadi kako sto vidov na bolidot na glok ne mu bese nisto sto ako imase gumi za suo ne moze bas 100-200 metri pred celta op 12 sekundi sto hamilton nitro da ne ima eden Fetel go pomina gluposti.Ajde neka se raduva malku i gjupceto ne biva se nekoj od ferrari da e sampion pocnaa site da placat

Да бе ќе има казни и за Шумахер на времето коа победуваше Баричело коа му се тргнаше од пат за да стане шампион

Тогаш не беше забрането пропустање на колегата. Сега има таков закон, али Глок и Хамилтон не се од исти тим, и многу педерски изигра Глок што го пушти на последната кривина.

ПИЧКИЦЕ!!!

Хамилтон црнец глуп оди уплати на Глок на жиро сметка пари што ти пушти титула :nenene:

така ли се станува шампион бе на педерски начин ако е толку голем возач оти не заврши први ....... глок глок глок маму ти јебам

Глок е најголемиот педер што некогаш возел во Ф1. Мамата и сестрата и све што му е женско да му ги ‘‘бам.

Ај сеа после честитките и смирувањето на ситуацијата, како и пишувањето во афект едно малограѓанско мислење и јас да удрам.
Да ти ја изредат Николчето цел тим механичари, возачите, јас, цел кајгана форум и за десерт нигерите од Гренада.

срамотаааааааааа. педери мамата нивна да има ја е *** тој глок под хитно да го суспендираат од Ф1 и на тв да не може више никад да гледа. покварено мн. МАСА е најдобриот годинава, тоа го покажа и со најгоплемиот број на победи. нека им служи на чест на мекларен и тојота. ако бепше толкав возач ко што викаат педерчево британско сам ќе си ја завршеше работа а не да го пропуштаат на последна кривина тотално се разочарав од ова формулава. знаев дека има тимски наредби ама ова е веќе меѓутимски договор што е поразително и понижувачки за формула со еден збор КАТАСТРОФА

Глок ке гостува во новата емисија на Боки 13...САМО ЗА ПЕДЕРИИИИ!

само каква корист има педерчево од тоа што циганот е шампион

Ај сеа после честитките и смирувањето на ситуацијата, како и пишувањето во афект едно малограѓанско мислење и јас да удрам.
Да ти ја изредат Николчето цел тим механичари, возачите, јас, цел кајгана форум и за десерт нигерите од Гренада.

чек малце,да не згреши??никол е женска на маса,

Маса, мајсторе, не се предавај, се виде денес кој е возачот а кој чека титули на тацна. До сите пи4иња и симпатизери на Хамилтон: Masa will be back.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom