Ford Focus vs Fiat Bravo

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување

Што би одбрале вие?

• Ford Focus

Гласови: 43 56,6%
  • Fiat Bravo

Гласови: 33 43,4%

• Вкупно гласачи
    76
Фиат Браво:vozbud:
Да да Браво

Fiat_Bravo_GT_12.jpg

:pos2:

е баш заради тоа не ги сакам малите коли

Не е битно какво е од надвор битно е што има под хауба така да мојот глас оди за Фокус.Бидејки Форд има 200 пати подобри мотори од Фиат.

Да да Браво

Fiat_Bravo_GT_12.jpg

:pos2:
Ова се случува и кај мене во караванот доколку предните седишта се вратени најназад!

Така да ако е и овде случајот ист, сликата е таа. Нема шанса да има 5 цм место помеѓу седиштата доколку не се до крај вратени назад, случај што никогаш нема да го има во никое возило.

Ова се случува и кај мене во караванот доколку предните седишта се вратени најназад!

Така да ако е и овде случајот ист, сликата е таа. Нема шанса да има 5 цм место помеѓу седиштата доколку не се до крај вратени назад, случај што никогаш нема да го има во никое возило.
Ако заприметиш напред каде завршуваат седиштата ќе видиш дека се во нормална положба (кај мењачот)

Фокус је тврђи, боље лежи у кривинама, боље кочнице, далеко стабилнији од Браво. По статистикама АDAC-а поузданији ауто. Значи Фокус је више намењен за неку спортску вожњу. Без дилеме Фокус.

Ако заприметиш напред каде завршуваат седиштата ќе видиш дека се во нормална положба (кај мењачот)
Fiat_Bravo_2007_interior.jpg

Ова е слика од интериерот што ја начекав...

Edit: еве уште една... така да неможеш да ме убедиш

fiat_bravo_int_01.jpg

+ го гледаш тоа на средина за вентилација? До таму треба да се седиштата во нормална положба, а на твојата слика тоа не се гледа никаде.

Фиат браво дефинитивно. Фокусот не ми е убав.

Кој што сака.За некој е подобро Форд а за некои Фиат.
:salut:

За млади дечки кои што сакаат адреналин во возенјето само Браво 1.4 t-jet 150 кс.а и не е премногу скапо за перформансите што ги нуди и забавата што ја пружа.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom