..:: For Code Lovers - See All The Secret Codes ::..

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
како да проверам на n900 колку време сум зборел?

Имаат, но како модели и брендови. Универзални андроид кодови ги нема многу, мислам 2-3 се преку сила што нема да ти вршат тебе лично работа, повеќе се информации за сервисери или продавачи :)

дали има некој код универзален за проверка на време на разговори вкупно преку телефонот или тоа си е посебно за секој производител?

Дали може да се декодира Нокиа Е63 купена од австралија, од оператор Optus Zoo?
P.S. Кодирана e со SL3 заштита.

Било какви , било за што кодови за Nokia 2700 classic , 6300,C3-01,C2-01 ?
Фала Однапред :)

dali ke mozi da dobijam kod za nokia c5 03 sakam da resetiram all calls duration da bidat povtorno nula stegam reset call duration i mi bara nekoj kod ako sakate kazete mi go

dali ke mozi da dobijam kod za nokia c5 03 sakam da resetiram all calls duration da bidat povtorno nula stegam reset call duration i mi bara nekoj kod ako sakate kazete mi go

12345 е фабричкиот ако не е сменет, ако е сменет посети сервис

Ми треба product code за nokia e63 за да ставам српски јазик. Знае ли некој да ми кажи? Фала

На многу погрешно место бараш одговор за твоето прашање, се надевам знаеш што правиш :)
0546344

Имам едно старо телефонче Samsung GT-E 1150i ама е заклучено само на т-мобиле работи. Има ли некој код за мрежно да се отклучи? imei 356366 04 713002/1

Momci imam T-mobile move pa sakad da go dekodiram za da mozam da koristam i kartica na Vip mozno li e toa da se stori i kako ? ve molam pomogneme mi intno mi e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom