Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
ќе се стрпите малку за по торенти...И така првите пиратирани верзии ќе крашнуваат...може и месец да помине дур ја опраат ко што треба.

ќе се стрпите малку за по торенти...И така првите пиратирани верзии ќе крашнуваат...може и месец да помине дур ја опраат ко што треба.

или многу повеќе од месец,со секој апдејт ќе се појавува по уште некој ерор и ќе не може да се игра.
нека ја средат боза да биде,неам намера да купувам нов компјутер ако го искршам овој сега поради некој ебан краш дамп :D

Едитoрoт излезе нa kat јa имa и целa верзијa aмa без крaк зa игрaтa пиши дa сме се стрпеле мaлце :)

Sent from my LG-MAGNA

12311580_10153835831713678_1634304054_o.jpg

Скидроу е пизда , едини кој работи на играта е MKDEV, кракот го има средено уште работи ама веќе 70% му е среден, уште имињата

Линк: http://mkdev.info/

Последно уредено:
Се жалите дека немало пари, а играте не-пиратирана ФМ.. :D

Како ви изгледа играва? Бољи од 15ка? Тоа Create a team/club/уатевр, изгледа интересно, го има проано некој до сега? Има некои cheesy моменти што те тераат да фрлиш монитор? :D

На скидроу ама бета крак мме. :/ Играта ја стартува, со сменети имиња.
Бета, бета битно да не крашнува... Ако не крашнува кажвај кај да барам давај линк :D[DOUBLEPOST=1448767365][/DOUBLEPOST]
Скидроу е пизда , едини кој работи на играта е MKDEV, кракот го има средено уште работи ама веќе 70% му е среден, уште имињата

Линк: http://mkdev.info/
Скидроѕ ме извади од такт со 15ката мислам беше очигледно беше дека париња имаше земено да не го извади кракот пред одреден апдејт, му искарав се на фб страничето и unlike манав :D не оти му смени нешто ама задоволство ми беше кога видов деак еден тон луѓе истото му го пишеа. Некни пак го лајкнав :D[

Ваљда ќе искочи добар крак а? Не им давам пари на енглезиве само за нов скин и транфер упдејт. Шо убаво ништо посебно не мењаат а пари си зимаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom