Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ja kupiv vo petok, za 3 dena izigrav edna sezona, jebiga nema vreme za poveke :D

Mi se sviga sega za sega, ne zabelezav nekoi glupi bagovi. Golem plus za golmanite, prv pat da izigram sezona bez amaterska greska na golman. Ne sakam da gi pravat spajdermeni, ama 5 pati da ja promasi topkata i taa vo gol da vleze golman od PL na primer... ebago.
Eve nekoi sliki, ogromna sreka imav, vo posledno kolo me istresoa doma, no za sreka i tie sto me brkaa izgubija na gosti. Inace nemav tolku volja da igram, ama toj mec so golovite vo 88 i 93 za kompleten presvrt me motivira strasno, samo vtora utakmica mi bese. 3 natprevari dobiv vo fergie time, toa i ja resi titulata :D

Bradford PA v FC United_ Overview Overview.png FC United v AFC Fylde_ Overview Overview.png FC United v Stockport_ Overview Overview.png Vanarama National League North_ Overview Profile.png

Уште пред недела дена излезе финалниот крак од mkdev + fmmasking.exe се е средено нема багови играта е 100% игрива.

Уште пред недела дена излезе финалниот крак од mkdev + fmmasking.exe се е средено нема багови играта е 100% игрива.
Како да ја средам и дај линк прати ми во ПП објасни што да симнам, што да ставам и каде што да направам за да ја играм. Фала ти однапред.

Како да ја средам и дај линк прати ми во ПП објасни што да симнам, што да ставам и каде што да направам за да ја играм. Фала ти однапред.
Ај и кај мене ако сакаш, пошо не сум у тек веќе месец дена што бидна како бидна со кракот..

Брат, ние нетрпеливо чекаме да ја постираш играта. :D

Ко ќе ве рашљакам сите. Ви даде дечкото име на кракот толку не можете да се снајдете? :D

Еве ви на, спуштајте и средувајте. :motorce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom