Q
qazwsxedc
Гостин
Потпиши го Муарем ако можеш,измислен е за ЃоргиевDupigi gejciteee.. posle doma 0-1 gubev uste od pocetok ama na penali tepav najslatko)

Потпиши го Муарем ако можеш,измислен е за ЃоргиевDupigi gejciteee.. posle doma 0-1 gubev uste od pocetok ama na penali tepav najslatko)
Потпиши го Муарем ако можеш,измислен е за Ѓоргиев![]()
Потпиши го Муарем ако можеш,измислен е за Ѓоргиев![]()
Каде треба да се стави апдејтот?Столе си направи кариера, се напуни пари и сега кај мене у лига си е меѓу најдобрите голмани
Апдејтот е од синојќа, еве го линкот.
Во фолдерот на СИ па ФМ14 и после ако немаш editor data фајл ќе го направиш и ќе го ставиш:Каде треба да се стави апдејтот?
Работи со пиратска верзија?Столе си направи кариера, се напуни пари и сега кај мене у лига си е меѓу најдобрите голмани
![]()
Апдејтот е од синојќа, еве го линкот.
Да да, се си работи само стај го таму кај што пишав погореРаботи со пиратска верзија?
Ќе ти пратам по пп све тоа само за нашава лига треба да побарамГо форматирав компјутеров, па сега сакам да замолам некој да ми прати се торенти што треба да се симне доколку има, не можамд а листан наназад, апдејти нешто ако има и македонска лига. Има пиво од мене тој што ќе ми помогне.![]()
од кого сакаше ти слики бе ?Да да, се си работи само стај го таму кај што пишав погоре
Ќе ти пратам по пп све тоа само за нашава лига треба да побарам
Rulli, Gil и кој и да ти е најдобар wing back у тимод кого сакаше ти слики бе ?![]()
Рули има 36 години и сеуште е одличен на голRulli, Gil и кој и да ти е најдобар wing back у тим