Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
другари дајте некоја итнересна тактика да испробувам со тимов мој,досадна е веќе оваа сегашнава тактика што ја играм :D
tak.png

Види пробај ова. До сеа неам пораз во лига во 35 кола. А и се аоваа со Дортмунд ми е полуфинале прва утакмица. А на гости зависи ставам само стандард - баласд или ригид зависи против кој играм. Некад и вака оставам.

Прегледај го приврзокот 101303

Види пробај ова. До сеа неам пораз во лига во 35 кола. А и се аоваа со Дортмунд ми е полуфинале прва утакмица. А на гости зависи ставам само стандард - баласд или ригид зависи против кој играм. Некад и вака оставам.

пушти ми ја целосната тактика по ПП ако не ти е мак,баш да ја пробам.
Интересно делува на прв поглед

Ова не е тактика за тимови со јаки крила. :D Може да се проба ако планирам да почнувам со некој нов тим.

пушти ми ја целосната тактика по ПП ако не ти е мак,баш да ја пробам.
Интересно делува на прв поглед
Штo тaктикa игрaш зa дa ти пуштaм тие штo ги имaм, дa не е нештo сличнa пa дa ти дуплирaм пoсле.

Штo тaктикa игрaш зa дa ти пуштaм тие штo ги имaм, дa не е нештo сличнa пa дa ти дуплирaм пoсле.

Napoli v Inter_ Away Team Selection Overview.png

еве ја тактиката,Јиргн Клоп офанзивна тактика,додека дефанзивната е со тројца збиени играчи во средниот ред од кои еден како поддршка за крилата и нападот со константно орање по теренот напред назад.

the program can't start because berkelium.dll is missing from your computer

go imal li nekoj problemov na nosteam verzijava ? koga ja startuvas igrata

Дечки,постои некаков начин/тренинг да се подобри фитнесот на играчиве? Како Пандев идол да им е ,55-60 мин и јазиците надвор ги ваѓаат..

Дечки,постои некаков начин/тренинг да се подобри фитнесот на играчиве? Како Пандев идол да им е ,55-60 мин и јазиците надвор ги ваѓаат..

Колку за тебе тоа „јазиците надвор ги ваѓаат“? До 65-70 проценти на крај од утакмица не е лошо, секако ако започне над 95 проценти.

Колку за тебе тоа „јазиците надвор ги ваѓаат“? До 65-70 проценти на крај од утакмица не е лошо, секако ако започне над 95 проценти.
Значи играч неможе да ми врзе две утакмици по ред,ако едната игра,другата кондицијата му е испод 86 %.. Знам дека Фросе имаше добар тренинг за 13 мислам беше и супер одеа работите :D
Пс.Како се праеше она со поштата побрзо да оди? :confused:

DirectX понова верзија симни мислам до тоа дека беше :D
11ka iam, ne e toa, simnav nosteam verzija so 14.3.0 patch-ot, kaj drugar ja pusta kaj mene toa go vika. Mamata. A 2.2 ne mi se igra, @Vori ti li ja igrase co 3.0 patchot, od kaj go najde ?

Значи играч неможе да ми врзе две утакмици по ред,ако едната игра,другата кондицијата му е испод 86 %.. Знам дека Фросе имаше добар тренинг за 13 мислам беше и супер одеа работите :D
Пс.Како се праеше она со поштата побрзо да оди? :confused:

Види дали имаш добри фитнес тренери во клубот, кои имаа 5 ѕвездици на тренинг или барем 4. Ако играш секој 3 ден, гледај да ги ротираш бидејќи едноставно никој не може да врзе толку утакмици и да има кондиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom