Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Пак си почнав, јебига, со Интер играм. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Одбранава ми е криминал, на крај на сезона има да ги избркам сите до еден... најкасно до два.:cautious:

очигледно имаш вишак живци,ем на фејсбук јадеш ремет,ем сакаш и менаџерот да те нервира и за два дена да те ебне сејвот. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

очигледно имаш вишак живци,ем на фејсбук јадеш ремет,ем сакаш и менаџерот да те нервира и за два дена да те ебне сејвот. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Бегај бе баксузе! :pos::pos::pos::pos: Оди шмркни малце дрога.. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 14 декември 2013 во 01:41 ---

Бегај бе баксузе! :pos::pos::pos::pos: Оди шмркни малце дрога.. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

:pos::pos::pos: ова ново или тоа старото од пред некој ден?

Старо е нее толкав идиот да и прави двапати иста сцена се да му ебам и мртво и живо и на играва ама највеке у реалност гробот да му го ебам 5 бода до зона на испагање сме и на прашање на новинари дали лацио ке се засилува одговор нема потреба имаме доволен број на игачи со голем капацитет алллло ВРАТИ СЕ КЕАЊОТИ :D

oEG9oxn.jpg

Да си немаш работа со овие од Јужна Америка :facepalm:

Leamingtonfcbadge.png
skrill-north-overview-st.png
I više nego dobar. Mediji predviđali 22 mesto. Čak mislim da nismo imali seriju od 15 utakmica bez pobede da bi mogao lagano i u Playoff jer smo u sezonu bili jako dobro krenuli. Zadovolljan sam sa ovim 18 mestom kada se sve sabere.​
2.png
U kupovima i nismo imali baš sreće, ali šta da se radi.​
leamington-information-f.png
Narednih meseci ćemo igrati na stadionu u Koventriju jer je naš stadion u fazi proširivanja. Trenutni kapacitet je 1,500 mesta (50 sedećih).​
Inače uprava je sama rešila da ide na ovaj potez, nisam im pisao zahtev.​
leamington-boardroom-fin.png
Ok finansije. Nažalost da bi preživeli morali smo da uzmemo i jednu pozajmicu od banke.​

А што ако го копирам претпоследниот пач, дали ќе ми се одпачира последниот така? :)

после да не речат дека не си патриот,клавај македонски таленти :P
Screenshot_1.png

и тренери ....

Screenshot_2.png

Не дека е реално центр. дефанзивец да ти дава голови и најдобар стрелец ...

Screenshot_4.pngScreenshot_3.png

Чудна работа ми е овој Хуан Хесус му ебам тоа шрекот.. Стаен ми е 4 капитен по Занети-Камбијасо и Ранокија.. И до сега се има случено на 10 утакмици да биде он капитен и на сите тие утакмици приметив дека дечкото се губи максимално поголема оценка од 5 нема.. А кога не е капитен кине, мен оф д меч скоро на секоја текма ми е, 13 гола има дадено до сега.

:eek:

Зошто во under 19 тимов главниов тренер не ми ги игра моиве младинци туку некои си рандом бедни деца кои не се ни во моја сопственост? o_O Досега ова ми се нема десено...

Зошто во under 19 тимов главниов тренер не ми ги игра моиве младинци туку некои си рандом бедни деца кои не се ни во моја сопственост? o_O Досега ова ми се нема десено...

кој ти е асистент? и што атрибути има, да не е до тоа ...

кој ти е асистент? и што атрибути има, да не е до тоа ...

Топ атрибути има, не е до тоа.

Прогуглав што е проблемот, гледам и други го имале. Средив, чарето било да напраиш на секој играч available for the under 19's squad. Без разлика дали ти се во under 19 составот, требало ова да биде селектирано. Глупости...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom