Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ја играм тактикава што ја игра и @Ultraboy и прва утакмица во холандско против Твенте (со Ајакс играм)...35 шута, 7 стативи алоууу, едвај тепав 3:2. Владее тактиката само некако примам голови од корнери и од контри.

Дома ги бушам како аматерчиња, а на гости победа со голи очи не можам да видам. :гомце:

Па и ја прв пат слушам за него, сигурно затоа што не е толку хајпуван као Илиев од Арсенал.

Oстај го тој го водат као бугар зш има двојно државјанство исто као ја што имам :D

Пак си почнав, јебига, со Интер играм. :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Одбранава ми е криминал, на крај на сезона има да ги избркам сите до еден... најкасно до два.:cautious:

На други сајтови го има и Стојановиќ од Болоња.

Да само шо по една сезона на 2 сејфа зема Австриски пасош и за нив настпава ама утнале овие што ја правеле играте требало Буграски :D

играм со нотс каунти втора сезона сум , неколку пати до сега им барам да ми зголемат трансфер буџет и таман ќе се израдувам кога ќе прочитам дека ми одобриле барањето и гледам 0евра. Му се се случува ова на некој друг, баг е или мувла управа ми се погоди ?

играм со нотс каунти втора сезона сум , неколку пати до сега им барам да ми зголемат трансфер буџет и таман ќе се израдувам кога ќе прочитам дека ми одобриле барањето и гледам 0евра. Му се се случува ова на некој друг, баг е или мувла управа ми се погоди ?
И на 2013 имаше такви работи ама и на оваа има. Е сега дали е баг дали е лошо финансиско раководење, не се знае :D

И на 2013 имаше такви работи ама и на оваа има. Е сега дали е баг дали е лошо финансиско раководење, не се знае :D

мислат дека јас марота сум па пирло за кило семки ќе им го донесам и ќе ги качам во прва лига :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom