Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
oX8Wh16.jpg

Питам се ја, А ГДЕ ЈЕ ОТКАЗ?
И после...
6Q5adyk.jpg

:pos:

Сега кога ќе почнат да плачат за трансфер, ама сам нема никој да продадам. Осеќам овој претседателот сам ќе ги продава матер му ебам.

Симнав од релоадед верзијата па кажувајте да се симнува пач некој или игрива е и основната верзија ?

пс. @Џонтра нека не кажува знам дека него не му е игрива.

Инспириран од синоќешната утакмица, почнувам со Ајакс. Што убаво, еден куп home-grown играчи, нема маки за ЛШ. Академијата пука, ептен талентирани и потенцијално одлични играчи. Сепак, ќе земам некое не-холандско засилување, малку искуство во екипата како Ревеље, Черчи на позајмица, и еден Нигериец. Шо викате, Кануте може да го биде? 35 години е, спор е некако, али уште му се добри техничките оценки, само што ми бара доста плата околу 35 илјади (не дека не можам да му дадам, али дали ќе вреди).
Него едно прашање ако некој ги играл Blind и другарчето негово Рикардо ван Ријн (или така нешто). Подобри се како странични бекови или како централни бекови?

:tapp::tapp::tapp:

Го стаив тоа Родаст што ми го прати да видам за Бамбер Бриџ и ми се прееба цела игра.. Да ти ебам животот.
Официјално ја паузирам играва на некој месец.:mad:

Види го беееееееееееее и како да не се смеам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Симнав од релоадед верзијата па кажувајте да се симнува пач некој или игрива е и основната верзија ?

пс. @Џонтра нека не кажува знам дека него не му е игрива.

Mислам дека за релоад верзијата сеуште нема пач има непостоечки играчи

не може сеуште пачот некаде на нет да се најде и да се инсталира ?

Мислам не ја сеуште ја терам официјалната верџија 14.1.3 без последниот абдејт по што сите се жалат така да до сеа мие ок што знам според мене оваа верзија е најпогодена сеа за сеа

Дечки имам еден проблем значи на некои утакмици во последно време се почесто ове два играчи си ги менјааат местата сами depay го местам да игра лево а piccini десно така највеке одговара а тие самите обратно се мењаат и тоа не ми одговара зш piccini на лева страна е црвен не се снаога што е работаS.S. Lazio_ Tactics Overview-4.png

Wow, што е со тактикава?! :D Иначе нешто да не им имаш наместено roam from positions на крилата, ова она. Мада мислам дека и мене еднаш ми праеше тоа, а немав ништо наместено, може да е баг некој.

Wow, што е со тактикава?! :D Иначе нешто да не им имаш наместено roam from positions на крилата, ова она. Мада мислам дека и мене еднаш ми праеше тоа, а немав ништо наместено, може да е баг некој.

Имам наместено тоа ама нее до тоа и на други тактики сум местел па не се мењале така сеа сами се мењаат влагам у тактика пак ги прередувам :D наредна акција пак они по сове само тие двајца све да им ебам инаку тактикава си гази гледаш прво место сум во серија А сега и финал во лига на шампиони ке играм а и напагачов овој Linetti e звер а има само 20 години еве принт скрин а башка и familiarity ми е се до крај S.S. Lazio_ Tactics Overview-5.png Pierluigi Linetti_ History Career Stats.png

Иначе ги одмараш ти играчиве што ти играат стартна постава? Пола тим со онакво за Rest, кондицијата по 60-70%... :D Ќе ти умрат на терен од срцев удар.

Иначе ги одмараш ти играчиве што ти играат стартна постава? Пола тим со онакво за Rest, кондицијата по 60-70%... :D Ќе ти умрат на терен од срцев удар.

Не бе и двата принтскирна се направени одма по завршеток на уткамици ради тоа се со таков статус :D
--- надополнето: 13 декември 2013 во 02:27 ---
Не бе и двата принтскирна се направени одма по завршеток на уткамици ради тоа се со таков статус :D

Инаку тактикав на прв поглед излгеда чудно али дава добри резултати еве принскрин од последната уткамица со киево 42 шута кон гол сум имал тие само 3Boban Petrovski_ News Inbox-3.png која доминација само истово беше и со рома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom