Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Спуштам најновиот апдејт ... за едно 30 минути ... аааааа :vozbud:
0hy0.png

Ајде те чекам, да видам дали да го спуштам и јас :)
Spusti go be :), obavezno se spustaat apdejtive, do kraj, baska sto do sega e tinja, taka da poloso u sekoj slucaj ne moze da e :D
Ja u princip do pred 2 godini sekoj menadzer pocnuvav da go igram od januar, so finalen apdejt.

Spusti go be :), obavezno se spustaat apdejtive, do kraj, baska sto do sega e tinja, taka da poloso u sekoj slucaj ne moze da e :D
Ja u princip do pred 2 godini sekoj menadzer pocnuvav da go igram od januar, so finalen apdejt.
Не викај два пати, ако е според коментарите за истиот :icon_mrgr:

Јас не го инсталирав првиот апдејт. Дали треба да го имам и првиот за да инсталирам овој вториот?

Ние што ја имаме оригиналов никој не не прашува дали сакаме апдејт или не мамето нивно :mad::mad:

оригиналот без никаков апдејт беше одличен и мораа да расипат .

сеа овој најновиов немам време да изиграм слава ми е деновиве така да кој ја има оригиналот а изиграл малце нека каже што како е да видам дали да му ја седнам малце пред нова година :)

Јас не го инсталирав првиот апдејт. Дали треба да го имам и првиот за да инсталирам овој вториот?
Не мора затоа што во вториот апдејт се веќе содржани поправките од првиот :) исто како кога реинсталираш виндоус и ги пушташ Виндоус апдејтите, замисли од 2009 да почне да ти ги пушта сите што излегле, месец дена ќе рестартираш компјутер :D

Ме интересира нешто околу играва
Дали може некако да не ми вртат овие резултативе од ЛШ,квалификации за СП,ЕП и други лиги кога преминува ова од еден во друг ден затоа што далеку е Шкотска 2 од ЛШ и сл зато шо само ја забавуваат играва.

Ме интересира нешто околу играва
Дали може некако да не ми вртат овие резултативе од ЛШ,квалификации за СП,ЕП и други лиги кога преминува ова од еден во друг ден затоа што далеку е Шкотска 2 од ЛШ и сл зато шо само ја забавуваат играва.
од десно треба да имаш unsubscribe

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

Преагресивни ми се играчиве со овој пач а ништо не е сменето, ниту па таклинг нешто кастм имам ставено.

Погоре мислев конкретно на ова некои лиги шо врска немаат ми ги дава резултатите може ли да се редуцираат ови или тргнат пошо тоа квалификации коа ке дојдат илјадници резултати излегват
VnF2HYz.png

Ќе ти ебам играта, веќе 3 утакмици по ред губам од послаби противници со два-три спрема нула, каде јас имам дупло повеќе шутеви!

Fuck this shit, I'm done!

Погоре мислев конкретно на ова некои лиги шо врска немаат ми ги дава резултатите може ли да се редуцираат ови или тргнат пошо тоа квалификации коа ке дојдат илјадници резултати излегват
VnF2HYz.png

и кај мене знае да досаѓа со некои небитни резултати ама пробај направи на ЛШ unsubscribe може нема да досаѓаат. Друга идеја немам .
П.С. ако најдеш решение кажи :)

ROhEV1o.jpg

Доминација на нашите :D
Не сакам да скролам надоле, да не го видите Величе на клупа :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom