Ф
Флеш
Гостин
Спуштам најновиот апдејт ... за едно 30 минути ... аааааа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spusti go beАјде те чекам, да видам дали да го спуштам и јас![]()
Не викај два пати, ако е според коментарите за истиотSpusti go be, obavezno se spustaat apdejtive, do kraj, baska sto do sega e tinja, taka da poloso u sekoj slucaj ne moze da e
Ja u princip do pred 2 godini sekoj menadzer pocnuvav da go igram od januar, so finalen apdejt.
Spusti go be, obavezno se spustaat apdejtive, do kraj, baska sto do sega e tinja, taka da poloso u sekoj slucaj ne moze da e
Ja u princip do pred 2 godini sekoj menadzer pocnuvav da go igram od januar, so finalen apdejt.
ne, ne moraЈас не го инсталирав првиот апдејт. Дали треба да го имам и првиот за да инсталирам овој вториот?
Не мора затоа што во вториот апдејт се веќе содржани поправките од првиотЈас не го инсталирав првиот апдејт. Дали треба да го имам и првиот за да инсталирам овој вториот?
од десно треба да имаш unsubscribeМе интересира нешто околу играва
Дали може некако да не ми вртат овие резултативе од ЛШ,квалификации за СП,ЕП и други лиги кога преминува ова од еден во друг ден затоа што далеку е Шкотска 2 од ЛШ и сл зато шо само ја забавуваат играва.
Погоре мислев конкретно на ова некои лиги шо врска немаат ми ги дава резултатите може ли да се редуцираат ови или тргнат пошо тоа квалификации коа ке дојдат илјадници резултати излегват
![]()