Џ
Џонтра Волта
Гостин
FM2014 Wonderkids - Goalkeepers
Прегледај го приврзокот 79410
Од официјалниот FM блог е. Единствениот Македонец, на другите позиции нема, барем ја друг не најдов.![]()
На други сајтови го има и Стојановиќ од Болоња.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FM2014 Wonderkids - Goalkeepers
Прегледај го приврзокот 79410
Од официјалниот FM блог е. Единствениот Македонец, на другите позиции нема, барем ја друг не најдов.![]()
тој на мојов сејв се пензионираше на 25 год негдеНа други сајтови го има и Стојановиќ од Болоња.

Dejan Stojanovic GK Bologna MKD 19 £275K
И овде го имало, ама не ми е познат и не видов дека е наш.![]()
Дома ги бушам како аматерчиња, а на гости победа со голи очи не можам да видам.![]()

Па и ја прв пат слушам за него, сигурно затоа што не е толку хајпуван као Илиев од Арсенал.

И на 2013 имаше такви работи ама и на оваа има. Е сега дали е баг дали е лошо финансиско раководење, не се знаеиграм со нотс каунти втора сезона сум , неколку пати до сега им барам да ми зголемат трансфер буџет и таман ќе се израдувам кога ќе прочитам дека ми одобриле барањето и гледам 0евра. Му се се случува ова на некој друг, баг е или мувла управа ми се погоди ?

И на 2013 имаше такви работи ама и на оваа има. Е сега дали е баг дали е лошо финансиско раководење, не се знае![]()

ова ново или тоа старото од пред некој ден?