- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.656
- Поени од реакции
- 14.632
Ја купи ?Ајде бе, кој ќе чека до петок. Перверзии е играта. Нормално ова ќе важи, додека не почнеме да ги откриваме слабостите![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја купи ?Ајде бе, кој ќе чека до петок. Перверзии е играта. Нормално ова ќе важи, додека не почнеме да ги откриваме слабостите![]()
ти благодарам многу, иначе пак италијанската лига не е лиценцирана. Гледам логото на Наполи е обично (сино) во една боја е како на 12-ката ама ако тоа се средува.
И можеш да ми кажеш на која резолуција играш на играта ?
Да, ја платив 35€ од една страница во Словенија, затоа што немам картица со која можам да плаќам преку интернет во странство. Иначе ако сакаш, имаш и по 30€ на fm scout изгледа беше таа цена.Ја купи ?
На zavvi.com сега за сега гледам дека е најефтина, 24 фунти, ако знае некој друга поефтина варијанта нека каже.![]()
http://www.getgamesgo.com/product/football-manager-2013 10 долари поефтино.На zavvi.com сега за сега гледам дека е најефтина, 24 фунти, ако знае некој друга поефтина варијанта нека каже.![]()
Дали може со дебитна картица да се купи да не знае некој ?
Да тоа го знаев со логопак и со фејспак. На 12-ката користев логопакови и фејсопакови само што сега се надевав дека ќе променат нешто мислев дека ќе додадат уште некои лого пакови во попознатите лиги ама гледам дека нема, и тоа ми е се исто, нема проблемЗа логоа и дресови ќе си симнеш логопак, фејспак,накнадно. Иначе играм на највисоката резолуција што е таму ја наместив, 27 инчен монитор имафул хд, . Да дојдам дома ќе ти кажам точно која.
Промени формација на 4-1-2-3 со еден DM и две крила и еден AM и двајца CF како напаѓачи. Со оваа формација јас често играв и многу добри резултат добивав на 12-ката.Ногу тешко ваа игра бе.Дајте некој совет за 4-3-3 формација, со двајца IF, еден AMC и двајца CM.![]()
Ќе чекаш бир ќе чекашГлупо прашање - Има торент негде да ја симнам ? Или треба да чекам до ...
би требало за 2-3 дена да се почекаДали одма ќе искочи кракот или ќе мора да се чека ?