Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Додека се снајдам со staff responsibilities :eek:

Некој знае ли дали ќе ја има Македонската лига на новата ФМ 2013 ?

Епа добро... инаку не добив одговор на моето претходно прашање...
Колку лиги има на демото или има само неколку тимови ?

Ги има бе сите популарниве лиги и тимови, за кој тим те интересира? Штом репрезентацијата на јужен Судан ја имаш и ФК три чешми ќе го најдеш.

Дали уште некој мисли дека меч енџинот е спор и дека има нереално споро движење на играчите или само кај мене е така?

Дали уште некој мисли дека меч енџинот е спор и дека има нереално споро движење на играчите или само кај мене е така?

Да не ти е ставено меч спид на средина? Кај мене прилично брзо е :)

Ги има бе сите популарниве лиги и тимови, за кој тим те интересира? Штом репрезентацијата на јужен Судан ја имаш и ФК три чешми ќе го најдеш.
Добро...
дај SS од Пандев да го видам, и што викаш и Три Чешми ќе можеш да го најдеш :D

Се надевам го имаат средено проблемот со crash dump-от и се надевам младиот Хуан од Интер го немаат прикажано како useful player и му имаат накачено некои важни атрибути.
Патем се надевам и дека hot prospect играчите ќе бидат одлично средени.Мене лично многу кеиф ми се прави кога ќе земам некој млад hot prospect играч и со тек на годините гледам како се развива во звер.Така сум играл на секој менаџер,така и ќе продолжам...само да не ме зеза crash dump-от :cenzura:

Го пробавте Classic модот? Изгледа како минатите менаџери. Зашто не го направија по изглед исто и нормалниот сеа?!

ти благодарам многу, иначе пак италијанската лига не е лиценцирана. Гледам логото на Наполи е обично (сино) во една боја е како на 12-ката ама ако тоа се средува.
И можеш да ми кажеш на која резолуција играш на играта ?

Ајде бе, кој ќе чека до петок. Перверзии е играта. Нормално ова ќе важи, додека не почнеме да ги откриваме слабостите:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom