Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
ти благодарам многу, иначе пак италијанската лига не е лиценцирана. Гледам логото на Наполи е обично (сино) во една боја е како на 12-ката ама ако тоа се средува.
И можеш да ми кажеш на која резолуција играш на играта ?

За логоа и дресови ќе си симнеш логопак, фејспак,накнадно. Иначе играм на највисоката резолуција што е таму ја наместив, 27 инчен монитор имафул хд, . Да дојдам дома ќе ти кажам точно која.

Да, ја платив 35€ од една страница во Словенија, затоа што немам картица со која можам да плаќам преку интернет во странство. Иначе ако сакаш, имаш и по 30€ на fm scout изгледа беше таа цена.

На zavvi.com сега за сега гледам дека е најефтина, 24 фунти, ако знае некој друга поефтина варијанта нека каже. :)

За логоа и дресови ќе си симнеш логопак, фејспак,накнадно. Иначе играм на највисоката резолуција што е таму ја наместив, 27 инчен монитор имафул хд, . Да дојдам дома ќе ти кажам точно која.
Да тоа го знаев со логопак и со фејспак. На 12-ката користев логопакови и фејсопакови само што сега се надевав дека ќе променат нешто мислев дека ќе додадат уште некои лого пакови во попознатите лиги ама гледам дека нема, и тоа ми е се исто, нема проблем :)

Ногу тешко ваа игра бе.Дајте некој совет за 4-3-3 формација, со двајца IF, еден AMC и двајца CM. :place:
Промени формација на 4-1-2-3 со еден DM и две крила и еден AM и двајца CF како напаѓачи. Со оваа формација јас често играв и многу добри резултат добивав на 12-ката.

Како се крева посед на топка.И против тимови од 9та лига имам помалку посед на топка од нив. :confused:

Глупо прашање - Има торент негде да ја симнам ? Или треба да чекам до ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom