Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Двајца првотимци ми се налутија, затоа што ги сменав на полувреме против Б тимот. :facepalm:

Има уште да пеглаат тука, ихааа.Дефанзивциве се како со блага ретардација, се сопнуваат еден од друг, подаваат како прво одд да се.

не е лоша но има уште малку работа. почнав со про верчели за да видам како ќе биде ситуацијата во серија а, па ако не иоди на рома со неа ќе почнам на фул верзијата :D про верцели го одбрав бидејки имаат освоено 7 титули во серија а (во времето на дедо ноја) па доколку не играм со рома на фул верзијата че продолжам со нив. купив едно 6-7 играчи за прва постава што знам дека ќе се добри, изиграв 2 меча досега и имам 2 нерешени. првиот меч со резервите немав ни тактика ни ништо абе ме растурија :pos: сега вторава против нанси губев 2-0 се вратив на полувреме 2-2. среќен сум што го тргнале багот со корнерот на поблиска статива (сигурно има некој друг ама ќе одземе време додека да се открие :)) но нешто што ме нервира е голманите. уште е рано за да заклучам дали е добра или срање ама мене ме бендисува.

и дајте некој скин ако имате оти ако при играм со овој ќе ослепам за брзо :cool:

Демо е нема скин. :) на бетата уште поретардирани беа дефанзивците, ми делува сеа ко подоправено. Ме збунуваат оние стварине што искачаат од сегде, не знаеш на што попрво да обрнеш внимание..

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Ете, како што кажав, со кошула али не пијан. Е сеа, треба да се навикнеме на интерфејсот, смениле доста на дизајнот. Демо е и сигурно има багови, очекувано. Друго, се нервирам што Мартин О'Нил не ми ја следи мојата омилена тактика и купува крила кои не можам да ги шитнам. И така. Утре повеќе.

Се повреди пола тим и тоа на по 2-3 месеца. Torn hamstring - around 3 months. Абе ај! Ново колено да ти стават за побрзо ќе си спремен. Знам дека е демо ама мораат да го поправат ова, се едни исти багови секоја година им се случуваат. Колку што видов на бетата од утакмица две никој не ми се повреди, сега се покосени.

Иначе, оваа година тешко некој да победи со ненаместена тактика, ќе мора подетално сите да се занимавме. Ама ако. :D

САКАМ ДА БИДАМ ТРЕНЕР, ИМАМ ИСКУСТВО ОД ПЛЕЈСТЕЈШН
Директорот на шкотскиот второлигаш Думбартон се покаја што ги повика заинтересираните тренери да аплицираат преку мејл за испразнетото место во нивниот клуб. 75% од апликантите како претходно искуство навеле дека ја освоиле Лигата на шампиони на компјутерска игрица.

• instapaper.png

off.net.mk-23409.jpg
По серија слаби резултати, челниците на шкотскиот второлигаш Думбартон во понеделникот го отпуштија тренерот Алан Адамсон и ги повикаа заинтересираните тренери да аплицираат за испразнетото место. Апликантите ги праќале своите CV-a на мејлот на извршниот директор, но тој сега се покаја за тоа.
Имаме многу апликации и потребно ми е време да ги разгледам сите затоа што трошам премногу време на читање биографии од луѓе кои ја освоиле Лигата на шампиони на ФИФА 12. Околу 75% од апликациите се од луѓе што имале одлични резултати со своите тимови, но само на компјутер", изјави директорот на Думбартон.
Знаејќи колку луѓе во Македонија се заразени со Football Manager, FIFA и останати фудбалски игрици, ќе го поштедиме директорот на Думбартон и нема да го откриеме неговиот мејл.
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 11:15 ---
Колку од нас ги исполнуваме овие услови ? :)
btw и Светско имам освоено јас ;)

Јас пратив мејл за АФЦ Вимболдон али не ми вратија :(
Се пофалив дека ги внесов у Чемпионшип на FM а нели тие им се спонзори официјални али џабе... :D

Јас пратив мејл за АФЦ Вимболдон али не ми вратија :(
Се пофалив дека ги внесов у Чемпионшип на FM а нели тие им се спонзори официјални али џабе... :D

На Вотфорд се спонзори =)

Иначе, оваа година тешко некој да победи со ненаместена тактика, ќе мора подетално сите да се занимавме. Ама ако. :D
не фаќа поќе 4-3-3 а? :D јас играм 4-2-3-1 ама дебилната одбрана и и слабите голмани си го прават своето иако доминирам во текот на мечот :) доколку успеам да направам тактика слична на онаа од 12-ката немам гајле

не фаќа поќе 4-3-3 а? :D јас играм 4-2-3-1 ама дебилната одбрана и и слабите голмани си го прават своето иако доминирам во текот на мечот :) доколку успеам да направам тактика слична на онаа од 12-ката немам гајле

Ок, иде али слабо во одбрана. Голови се даваат лесно пак ама затоа во одбрана дупка огромна имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom