Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа е демо. Секое демо има критики премногу. Уствари и за целосните верзии има секад па после крпат со пачови. Ама знаеш што? Пак си ја играме.
Овојпат не, меч енџинот апла го усрале според критиките.

Ilumious или некој друг што ја има играва, ќе бидете ли добри да ставите SS од Adam Campbell и Gael Bigirimana од Њукасл.
Гледам Кембел е wonderkid па ме интересира како е направен.
Фала однапред. :D

Може да ставите SS од Горан Пандев, Иван Тричковски и Робин Ван Перси.
И кажете ми дали ја има Македонската репрезентација на новата ФМ 2013 ?

Реновирам дома не можам ни да стигнам до лаптопот камоли СС, за ден два ќе ви поставам од кој сакате ако не постави некој друг.

Може да ставите SS од Горан Пандев, Иван Тричковски и Робин Ван Перси.
И кажете ми дали ја има Македонската репрезентација на новата ФМ 2013 ?
Сите репрезентации отсекогаш ги имало.

За Германија познато ми е а Јапонија зошто ја нема?

За Германија познато ми е а Јапонија зошто ја нема?
Исто и со Јапонците, поради лиценците, а ако ме служи сеќавањето на старите менаџери и Холандија ја немаше.

v1302
- Fixed bug where keeper would not prevent team mate's poor control from becoming an own goal
- Fixed one more example of keeper not controlling a backpass
- Fixed players kicking off not always facing correct direction at start of 2nd half
- Fixed AI teams not always setting one central midfielder to a defensive duty
- Improved marking of player running with ball
- Some ball physics collision fixes including the "hole in the net"
- Reduced shots from tight angles

Исто и со Јапонците, поради лиценците, а ако ме служи сеќавањето на старите менаџери и Холандија ја немаше.

Најсмешното беше со Кан т.е. Мастерман. Единствен играч кој не даваше линценца никаде...

Најсмешното беше со Кан т.е. Мастерман. Единствен играч кој не даваше линценца никаде...

Meh, не можам да ги сфатам ваквите. Ајде да е за некоја реклама Кока кола мока мола, ама за игра бе до толку.... мене баш ми било интересно да ме има на ваква игра, да си се купувам :P и да се карам сама со себе ко Бартон што правеше :pos:

Meh, не можам да ги сфатам ваквите. Ајде да е за некоја реклама Кока кола мока мола, ама за игра бе до толку.... мене баш ми било интересно да ме има на ваква игра, да си се купувам :P и да се карам сама со себе ко Бартон што правеше :pos:

Шо е со Бартон муабетов? :)

Шо е со Бартон муабетов? :)

Епа кога искочи играва (2012) овој рече дека само што си ја купил и седнува да ја игра и гледаш после саат време се логира на твитер и пак пишува, не ја можам играва, само што се купив и веднаш почнав да се расправам сам со себе тука :pos:

Football Manager 2013
‎Football Manager 2013 Demo is out now. More details in a bit.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom