Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав со Селта, ми здосади со Селтик. Прва сезона, ги зедов Даниел Карваљо, Том де Мул(беспари), Санчез Мињо(овој го земам со сите, после го продавам за добра цена) и му продолжив договор на Аспас.
Буџет 3-4 милиони, се крпев нешто.

Добро ми оди засега.

Ма џабе неке ке почекам да заврши сезонава па сами ке се рестартираат :) и да средам тоа тренингот да земам уште некој добар тренер ми фали напагач добар имам двајца по 18 години пробувам нешто од нив да направам ама тешко иде едниот мината сезона во белгија на 18 натпрева 14 гола а овде кај мене за к не го бива :)
Кажи ми Онази како се развива?

Кажи ми Онази како се развива?
Кај мене не се покажа добро го пуштив на free transfer а сега сум 2021 и гледам кариера продолжил во торино и модена значи тиња ако можеш семи го Will Hughes од Derby има 17 години и е зверка или Suso од Liverpool.

Nisam bio tu dosta dana, praznici, i tako to. :) Ko me je kontaktirao na stranici, ili fb profilu izlazio sam u susret.

Elem, ovom prilikom želim da vam najavim projekat za FM 14. U saradnji sa jednim članom ovog foruma biće Makedonska liga za FM 14 sa TREĆOM LIGOM! Probaćemo da napravimo da to bude najbolja Makedonska liga ikada. :)

Druga stvar da vas pozovem da posetite FM-Balkan i registrujete se na taj forum, učestvujete u raznim diskusijama, predstavite vaše rezultate, igrače ili se jednostavno uključite u rad tima i pomognete daljem razvoju foruma.

www.fm-balkan.com

A ako vam ja trebam nešto tu je moja stranica (Football Manager Fans). Posetite je. :)

https://www.facebook.com/fm13fans

Знам дека рековме дека нема спомнување ништо за крак и остало ама Скидроу само што објави дека има нов крак

Ама некако не работи кракот -.-

Ама некако не работи кракот -.-
Работи ама треба верзијат шо ја крена скидроу да ја спуштиш новата мислам дека пачирана е 5 GB е на неа работи бар така објавијва на сите групи на фб сеа јас ке искусам уште малце :)

Работи ама треба верзијат шо ја крена скидроу да ја спуштиш новата мислам дека пачирана е 5 GB е на неа работи бар така објавијва на сите групи на фб сеа јас ке искусам уште малце :)
Ај пушти го торентот по порака од таа 5 гига што е.

Како да ги тепам Баерн Минхен со Леверкузен бе ? не се нормални ..... среќен сум 2-1 што изгубив :D

Што бидна со кракот работи ли баш ме интересира или пак некоја заебанција е како што беше до сега со сите кракови ако работи супер редно беше бар сите ке можат да ја играат и веке да не го замараме Слоба :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom