Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да...јас така бев на олимпискиот тим на велика британија тимот до 23 години и стигнав до финале а во меѓувреме бев менаџер на тотенхемАко сум тренер на екипа може да аплицирам за нацонална селекција и да ме прифатат и да бидам тренер и на екипата и на репрезентацијата?
Ако сум тренер на екипа може да аплицирам за нацонална селекција и да ме прифатат и да бидам тренер и на екипата и на репрезентацијата?
Шо е со наградиве во Премиер? Освојувам ПЛ пред Манчестер Ј. околу 24 бода и на крај победува менаџерот на Ман. Ј. а мене ме нема ни како втор и трет. Онака Сандерленд во 2015 имаат 2 титули по ред во ПЛ, 2 ЛШ, 4 Карлинг, 3 ФА куп а последната сезона освоив се и пак награди добиваат некои безвезе...Нешо баг е или не ме сакаат од федерацијата?![]()
како се зголемува капацитетот на стадионот,и како се градат кампови во други земји за малдинци?нема ли таква опција во играва
Абе иам играно Фифа менаџер,ама воа е поразлично,таму сам си правиш ти се и мн е полесно тука само од фудбалски аспект го контролираш тимот,мн за финансии не му ја мислишЗа стадионот оди Boardroom и Interact with board, и оди таму кај Ground, и имаш да им побараш на бордот дали сакаш да се надогради тој стадион, или да изградат нов. Е сеа зависи и од финансиите на клубот, јас неколку пати побарав да се надогради стадионот, ни еднаш не ми прифатија.