Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
На 5 утакмици пред крај водство од 5 и 6 бода пред Сити и Тотенхем,утакмици боза Вила,Њукасал,Арсенал,Кпр и Ливерпул со 2-3 победи земам лига,но идиотиве изгубија против вила на гости и неможат да дадат еден гол на домашен терен со Њукасл само 1 бод од овие 2 натпревари :mad:Сега гостување кај Арсенал,дома со КПР финале ФА и готување кај Ливерпул.Имаме ист број бодови со Сити а Тотенхем 2 помалце и утакмици помалце полош крај неможеше :mad:Едноставно можам да се простам со титулата освен ако не сум гзлар и ги тепам овие 2 или 3 утакмици а у мегувреме Сити и Тотенхем играат еден против друг...

На 5 утакмици пред крај водство од 5 и 6 бода пред Сити и Тотенхем,утакмици боза Вила,Њукасал,Арсенал,Кпр и Ливерпул со 2-3 победи земам лига,но идиотиве изгубија против вила на гости и неможат да дадат еден гол на домашен терен со Њукасл само 1 бод од овие 2 натпревари :mad:Сега гостување кај Арсенал,дома со КПР финале ФА и готување кај Ливерпул.Имаме ист број бодови со Сити а Тотенхем 2 помалце и утакмици помалце полош крај неможеше :mad:Едноставно можам да се простам со титулата освен ако не сум гзлар и ги тепам овие 2 или 3 утакмици а у мегувреме Сити и Тотенхем играат еден против друг...

Шом играш со Mанчестер, напрај намештаљка (пренови) :)
Нема да се примети :D

Шом играш со Mанчестер, напрај намештаљка (пренови) :)
Нема да се примети :D
Помислував и на ова,али не пагам до толку на тоа ниво :DАма важно нервите ми ги искинаа овие две утакмици:mad:

Јас со Брегалница страдав така и ја изгубив лигата не сум вклучен сега принт скрин да правам али до сабота ќе има :D

За да бидам у тек на настаниве на темава .. од 1 попладнево до сеа 16.51 утепав време да видам што пишувате ( нов сум овде ) .. Менаџер ја играм од 2005/6 и се навлеков :) . Сеа ако може да ми дадете предлог со кој тим од Англија ( некои од пониските дивизии ) да се почне :):) фала однапред :)

До 2015 стигнав, завршив првата сезона со Кајзерслаутерн, на 2 место, претходно 3 успешни сезони во Јунајтед.Ова иам освоено до сега

oliverfilipovskihistory.png

Титулата буквално во последно коло ја изгубив, последните 20 минути со формација 3-2-4 играв

1bundesligamatchesfixtu.png

1bundesligaoverviewstag.png

Германскава лига лудило е, секоја година освојува друг, минатата сезона Кајзер беа 11ти, а Леверкузен први :D Еве го тимчето

1fckaiserslauterntactic.png

Исто и на Македонија сум менаџер од 2013, откако испаднаа од квалификации за светско и ги качив на 38мо место од 95 кај што беа кога ги земав.Бабунски,Трајковски,Наумовски,Гроздановски растураат, а и тактикава ми дава солидни резултати.

theformeryugoslavrepubl.png

uefaeuropeanfootballcha.png

macedoniahistoryworldraar.png

За да бидам у тек на настаниве на темава .. од 1 попладнево до сеа 16.51 утепав време да видам што пишувате ( нов сум овде ) .. Менаџер ја играм од 2005/6 и се навлеков :) . Сеа ако може да ми дадете предлог со кој тим од Англија ( некои од пониските дивизии ) да се почне :):) фала однапред :)
Види со Crawley,Luton,Wrexam(Ова е HC варијанта).Јас обично со Millwall си почињам,2 сезона влагам во 1 лига,4 сезона (ако ми тргне)Лига европа.

Види со Crawley,Luton,Wrexam(Ова е HC варијанта).Јас обично со Millwall си почињам,2 сезона влагам во 1 лига,4 сезона (ако ми тргне)Лига европа.
Почнав со Swindon Town .. мислам дека се солиден тим за да ги вратам во Premier Division :)

Во недостаток на инспирација, за почнување нешто ново, продолжив да си играм со Тотнем.
uW9HP.jpg

Џеват. Поздрав до Фросе:icon_mrgr:

Која сезона е оваа, пошо Џеват на 28-9 години врвот го достигна кај мене :D И за колку го купи?

^Ју бич си го земал Нани и се фалиш дека си тепал,па нормално кога е играч на Јунајтед... :icon_lol:

Освоив ФА,а во лига 3то место последни 5 утакмици 3 порази 1 нерешено и 1 победа.Цела сезона само 2 пораза и 2-3 нерешени и на крај (n)

Која сезона е оваа, пошо Џеват на 28-9 години врвот го достигна кај мене :D И за колку го купи?
5 сезона. Го земав за 4.1М€. Ротира со Ленон на десно крило.
8yKJq.jpg

A ова веќе е перверзно:cuc:
jFEkq.jpg

Една од најинтересните утакмици шо сум ги изиграл од коа играм менаџер :) израмнив буквално у последна секунда :D

bRnM.jpg

По интересна е од Фифа Менаџер и пореална,ама немам време да ја проучам,здравје понатаму ке ја кинам од играње :P

Дај ве молам кажете како да ги нсталирам логоата,вистинските имиња на лигите/турнирите,фејспаковите.Барав назад низ темава,и на гугл но никако неможам да успеам да ги инсталирам.Еве на пример како што прочитав на еден форум real competition names во дата/дб/1200 и да го ставам фајлот но не работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom