Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Да си еб*ш векот нигерот напред Амусан или како и да беше на контролен натпревар против Пирин 2001 хет трик им бапна без око да му трепне и лукман стрелец и уште еден не се сеќавам кој беше исто така еден гол им бапна од клупа влезе подоцна ...
хехех тој Амусан кога ги зедов работнички го имаа продадено и одма зедов еден од гана и еден од сенегал мислам беше како слободен агент . барај го ако можеш Stanton Lewis и Thoumany Diedhiou
--- надополнето: 2 мај 2012 во 22:57 ---
FK Rabotnički v Liverpool (Split View).png
За малце ке го победев Ливерпул.. сепак е прва утакмица се надевам на победа на гости :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
хехех тој Амусан кога ги зедов работнички го имаа продадено и одма зедов еден од гана и еден од сенегал мислам беше како слободен агент . барај го ако можеш Stanton Lewis и Thoumany Diedhiou
Прегледај го приврзокот 42735
За малце ке го победев Ливерпул.. сепак е прва утакмица се надевам на победа на гости :D
Некој пач со средени аблеми имаш..ај прати преку пм и ваљда нема потреба од повторно почнување на нова сезона заради пачот ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Некој пач со средени аблеми имаш..ај прати преку пм и ваљда нема потреба од повторно почнување на нова сезона заради пачот ?
ахх ми ги даде еден другар од сите 4гб е голем фолдерот . нз види другиве на нет ако ги има ..

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Прегледај го приврзокот 42735
Кој скин тие ова ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не се пофали како ти оди водењето на работнички .. :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
Не се пофали како ти оди водењето на работнички .. :D
Сега за сега е супер како што ми изгледа одам во последната фаза од квалификации за евро куп(евро-лига). Во второ коло на квалификации дома загубив од еден фински тим 1-2 па морав жива глава да вадам на гости со резултат од 2-3(4-4 вкупен) и тие 3 гола во гости ми го извадија г*от, во третово коло играм со едни холанѓани АДО... натаму не ги помнам како им беше името победив 1-0 на домашен терен ке видиме во гости како ке бидне.
Купив 3-4 нови играчи среден напаѓач(лев и десен- замени за муарем муарем и зе карлос) и лев и десен бек во одбрана да има кој да ги задржува крилата,клубот го купи еден Кинески тајкун кој вети 53М долари за трансфери :D сега правам мала пауза од некои 15тина минути и одам на лигашка утакмица против металург прво коло па на гости кај холанѓаните одам :D сега за сега се е супер.
П.С во прво коло на евро купов победив 8-1 вкупен резлутат :D
П.П.С Финансиски сум добар,играчите расположени нека се смести убаво тајкунов па ке му ја извадам маста со финансии ке го терам да ми надогради услови за тренинг да имам и за младиве да имам добри услови и теренот да го подобри зашто почнува да бива тиња..и плус трансфери а како што им ја добро воспоставив тактикава ке му се исплати изгледа па дупло може да добие :P

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сега за сега е супер како што ми изгледа одам во последната фаза од квалификации за евро куп(евро-лига). Во второ коло на квалификации дома загубив од еден фински тим 1-2 па морав жива глава да вадам на гости со резултат од 2-3(4-4 вкупен) и тие 3 гола во гости ми го извадија г*от, во третово коло играм со едни холанѓани АДО... натаму не ги помнам како им беше името победив 1-0 на домашен терен ке видиме во гости како ке бидне.
Купив 3-4 нови играчи среден напаѓач(лев и десен- замени за муарем муарем и зе карлос) и лев и десен бек во одбрана да има кој да ги задржува крилата,клубот го купи еден Кинески тајкун кој вети 53М долари за трансфери :D сега правам мала пауза од некои 15тина минути и одам на лигашка утакмица против металург прво коло па на гости кај холанѓаните одам :D сега за сега се е супер.
П.С во прво коло на евро купов победив 8-1 вкупен резлутат :D
П.П.С Финансиски сум добар,играчите расположени нека се смести убаво тајкунов па ке му ја извадам маста со финансии ке го терам да ми надогради услови за тренинг да имам и за младиве да имам добри услови и теренот да го подобри зашто почнува да бива тиња..и плус трансфери а како што им ја добро воспоставив тактикава ке му се исплати изгледа па дупло може да добие :P
И јас барав да ми надоградат за младите играчи али не ми ја исполнија желбата и се префрлив на друга варијанта ..сега земам само добри надежни играчи странци што ми ги нудат скаутите имам 9 скаути на сите локации ... најмногу имам проблем со играчите од Англија нејкат да дојдат никој .. иначе ги земам на 17-19 годишна возраст и првите 2 сезони играаат во у19 тимот после тоа кој е добар го земам во прв тим .. сега еве го договорив најскапиот трансфер .. ке го продадам еден мароканец 6.5 м + 50% од следната продажба иде за мене.. до сега ми беше најскап голманот кога го продајв шишкоски за 4 м и еден друг голман од уругвај 4.1 м

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
И јас барав да ми надоградат за младите играчи али не ми ја исполнија желбата и се префрлив на друга варијанта ..сега земам само добри надежни играчи странци што ми ги нудат скаутите имам 9 скаути на сите локации ... најмногу имам проблем со играчите од Англија нејкат да дојдат никој .. иначе ги земам на 17-19 годишна возраст и првите 2 сезони играаат во у19 тимот после тоа кој е добар го земам во прв тим .. сега еве го договорив најскапиот трансфер .. ке го продадам еден мароканец 6.5 м + 50% од следната продажба иде за мене.. до сега ми беше најскап голманот кога го продајв шишкоски за 4 м и еден друг голман од уругвај 4.1 м
Ми пукнаа петарда холанѓаниве 5-0 моиве едноставно не знаеја каде глава да свртат загубив од металург 1-3 во првото коло сега ми останува само лигата и купот да го играм добро е барем оптеретување помалку..прва сезона до претпоследно коло од квалификации за евро куп добро е и немам баш некои пресилни играчи со кои би можел да се пофалам...сега играме до зимски преоден рок каде купуваме играчи и после пак играње и во лето ја наебал кинезов xD ке оди банкрот..давај некои добри бразилци ке правам бразилска средина :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Добро бе можно ли е и на менаџеров да е толку форсирана Фарселона ??
Ми се одмили и игра и се,ми дадоа гол од офсајд,не ми судеа пенал...у пм,изнервиран сум...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ми се одмили и игра и се,ми дадоа гол од офсајд,не ми судеа пенал...у пм,изнервиран сум...
Биче боље ја имам успеано со Партизан да ја победам ;)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Епа сите сакавме реална игра... тоа ни е. :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.568
Помагајте играм со работнички прва сезона квалификации за лига европа ги изиграв без проблем со солидни победи е кога почна лигава губам од металург си викам ај пренатрупан распоред ама кога испаднав од квалификации губам од брегалница,11 октомври -_- ПОМОООШ !

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Помагајте играм со работнички прва сезона квалификации за лига европа ги изиграв без проблем со солидни победи е кога почна лигава губам од металург си викам ај пренатрупан распоред ама кога испаднав од квалификации губам од брегалница,11 октомври -_- ПОМОООШ !
Мотивирај ги малце играчите .. и мести добра тактика .. со послабите екипи играј поопуштено со подобрите играј малце подобро ..

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Дечки дали можи играва да се игра мрежно и како играте со Македонски екипи?

Kajgana Shop

На врв Bottom