Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
21 октомври 2011
Мислења
83
Поени од реакции
22
Дами и господа... ако мислите дека сте ги виделе најдобрите играчи, најдобрите голгетери и таленти во Фудбал Менаџер, сте живееле во глобална завера. Заборавете на сите Думбии, Нејмари, Каванија, Гецеа...
Пред вас е човекот кој наместо нозе има ураниум, човекот кој наместо глава има плутониум, човекот кој наместо торзо има дијамант.
Човекот кој им ја уништи кариерата на стотици голмани, а од кого најдобрите светски играчи чуваат слика под перница.
Чудото од дете на кого хет-трик му е замена за добро утро...
Човекот кој кога преминува центар татковците им ги покираат очите на своите деца, човекот поради кој и жените почнаа масовно да гледаат фудбал, човекот поради кого спортот е веќе бесмислен...

Ви го претставувам Господин Господин Мохамед Бах:

Прегледај го приврзокот 37297

Прегледај го приврзокот 37298
Симнете капа и поклонете се пред Богот на играчите!!!
Dali e igracot regen ili e dostapen za site?
Bidejki ako e regen, si imal mnogu srekja da go 'developnes' do toa nivo :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај дајте предлог за некој предизвик. Сандерленд/Македонија ми здосади...

Член од
21 октомври 2011
Мислења
83
Поени од реакции
22
Aj nekoj ako moze neka mi dade linkovi od kaj mozam da go simnam najnoviot patch (momentalno imam 12.0.2), logopack, facepak i se ostanato shto mi treba :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Том Карни од Хул добар е !? Цело време ми го препорачува скаутот, се канев да го земам у наредноив преоден рок... :)
Зависи со кој тим играш, за кај мене е таман. Мислам дека има солиден потенцијал, очекувам за 2-3 сезони да ми игра во прв тим. Го земав само затоа што беше најдобриот достапен Англичанец. Скот Браун е ѕвер од Селтик, платен само 3М€. Македа е добар џокер, 2 пати ме вади од ... :D
Геце убедливо најјако крило на верзијава, ко шо беа Вела и Лулиња на 8цата.
по 40 асистенции у сезона праи.

Прегледај го приврзокот 39626

2014
Некои финти да не имаш правено со него? ФМРТЕ?
Не може кај тебе да има 15 финиш, а кај мене 11 во 2017 година.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Некои финти да не имаш правено со него? ФМРТЕ?
Не може кај тебе да има 15 финиш, а кај мене 11 во 2017 година.
Зависи каков тренинг му имаш дадено ти. Сигурно немаш некој добар тренинг распоред и послаби тренери па не го достигнал потенцијалот. Или ако го немаш купено, тогаш послаб тренинг има клубот.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Нема везе тоа. Со Дортмунд играм/в, тренингот беше 5 ѕвезди, сите тренери имаа најмалце 4.5. Единствено што мислам дека е можно, нон стоп да е ставен на индивидуален тренинг, ама ипак и другите „небитни“ оценки му се за 2-3 поголеми :D Кај мене сите оценки му се брилијантни. Иначе нема што, најдобар е на неговата позиција.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дечки, почнав со Атлетико Мадрид, да пробам како е да им земам титула на Барса и Реал. Е сеа, прашање за тие што играле шпанско - дали Атлетико ги финансира Атлетико Б и Атлетико Ц ?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Види под affilicated clubs.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Види под affilicated clubs.
Абе знам тоа али прашувам дали и јас ги финансирам, т.е. дали и моите финансии се за нив. Ако се, да ги шитнам сите од таму, ми трошат буџет само безвезе...

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Мислам дека имаат исти финансии т.е заеднички. Иначе продади ако можеш, ама ретко некој да сака да ги купи.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Играм со FK.Ohrid 2004 веќе втора сезона .. и добро ми оди . зедов некои млади играчи од панама уругвај и некои други држави послаби како јамајка ... во прва сезона завршив на 3та позиција а го освоив купот и суперкупот на македонија ... немав среќа во европа купот ми падна Легиа ама добро изиграв 1-1 дома и 0-0 на гости .. ама испаднав .... има многу добри играчи кои ги зедов како слободни агенти .. wandeir , ace javasev , ugrenovic(GK)мн е добар .. , R.Naumov , ова се од подобрите играчи кои се како слободни агенти .. а од моите играчи добри се Projkov , Veleski , Toleski , Belica , Ilovski , Kitrozovski .. овие играчи ви ги препорачувам на тие што играте македонска лига .

Член од
21 октомври 2011
Мислења
83
Поени од реакции
22
Aj nekoj ako moze neka mi dade linkovi od kaj mozam da go simnam najnoviot patch (momentalno imam 12.0.2), logopack, facepak i se ostanato shto mi treba :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
пајрејт беј имаш се и пач и логопак и фејспак. ако не ти се свиѓаат тие пиши си на гугл ќе ти искочат милион резултати, кои ти се свиѓаат, тие.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Многу ми се интересни за читање оние приказни што ги има скоро на секој форум за ФМ. Убаво би било да има и некој македонски форум па сите да може да си ја раскажеме својата приказна.. :))

Еве неколку интересни од фм-балкан, има уште, а и на другите форуми ги има:

http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7958.0
http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7299.0
http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7383.0

Kajgana Shop

На врв Bottom