Football Manager 2012 - Општа дискусија

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Немам играно менаџер едно добри 4 години претодно немав пропуштено ниту една од 2000/2001.
Ми се приигра сеа пак па дали би бил некој добар да ми прати линкови (испробани) од каде да симнам добра верзија со последен пач и крак на место и сите тие ствари :D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Де некој нека каже од каде да ја најдам Македонската Лига и како да ја инсталирам, гледам повеке форумџии ја имат!

Ајде форумџии покажете се на дело!

Фала у напред!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Де некој нека каже од каде да ја најдам Македонската Лига и како да ја инсталирам, гледам повеке форумџии ја имат!

Ајде форумџии покажете се на дело!

Фала у напред!
Треба да имаш 12.0.4 пач и иди на фм-балкан превземија ;)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Треба да имаш 1.0.4 пач и иди на фм-балкан превземија ;)
Па таму ми кажувааат дека ми треба 12,1,1 пач кој само се симнува со Стеам за кој треба оригинал игра.

Друго чаре ни ми кажаа!

Ако имаш некој линк за таа верзија сподели на ПП еден линк ( ке частам еден лајк) заш ја иам 12,04 верзија моментално!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
12.0.4 ти треба работи и на тој пач нема потреба да спушташ ништо ако го имаш тој само лигата превземија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па таму ми кажувааат дека ми треба 12,1,1 пач кој само се симнува со Стеам за кој треба оригинал игра.

Друго чаре ни ми кажаа!

Ако имаш некој линк за таа верзија сподели на ПП еден линк ( ке частам еден лајк) заш ја иам 12,04 верзија моментално!
samo ligata prevzemija i odi vo documents kaj so ti e igrata i fajlot stavi go vo Editor data folderot .. dokolku nemas takov folder napravi go sam ..

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
samo ligata prevzemija i odi vo documents kaj so ti e igrata i fajlot stavi go vo Editor data folderot .. dokolku nemas takov folder napravi go sam ..

Во тоа е проблемот... ја ставив таму и потоа коа одам во лигите ја нема Македонската!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Mora da pocnes od pocetok start new game .. i da go stikliras posle toa ke ti izleze edno i posle toa ke mozes da igras
Да тоа и го правам.... штиклирано. па Нова игра и пак не сака..

Како што гледам во дескрипш’н нема ништо дали е така и кај вас?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Добро, што не ми кажавте порано дека Niang е ѕверка? Го земав за 30 милиончиња во 2015 од Сити. Да ми кажевте порано, немаше само сезонава да ми е најјак. Иначе си газам со Сандерленд и оваа сезона. Ваљда пак без пораз цела сезона во сите натпреварувања. Веќе лесно ми станува. Планирам подмладување на тимот следна сезона. Со копиљи од 18 години ќе им играм и со тие до 26. Што е постаро - шиткам.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Добро, што не ми кажавте порано дека Niang е ѕверка? Го земав за 30 милиончиња во 2015 од Сити. Да ми кажевте порано, немаше само сезонава да ми е најјак. Иначе си газам со Сандерленд и оваа сезона. Ваљда пак без пораз цела сезона во сите натпреварувања. Веќе лесно ми станува. Планирам подмладување на тимот следна сезона. Со копиљи од 18 години ќе им играм и со тие до 26. Што е постаро - шиткам.
Амн бре без пораз..... шо тактика користеш!

Иначе ако си уште назад можеш да ги бараш...
Joel Valencia
Paul Pogba
Morrison Ravel

Kvekveskiri Nika .... ali pazi malce poveke se povreduva... ama za toa na mladi godini ima skilovi besni!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Амн бре без пораз..... шо тактика користеш!

Иначе ако си уште назад можеш да ги бараш...
Joel Valencia
Paul Pogba
Morrison Ravel

Kvekveskiri Nika .... ali pazi malce poveke se povreduva... ama za toa na mladi godini ima skilovi besni!
Pogba го имам во тимот. За 5 милиончиња го купив. Другите не ми требаат. А и така во 2016 не ми изгледаат за добри. Имам боље во тимот.

Иначе играм со тактика - 4-1-2-3.

Wickham - Niang - Cavani​

Wilshere - Rodwell​
Huddlestone​
Robinson-Kjaer-Kaboul-Flanagan​
Mandanda​
Сите во нападот се Advanced Forward, Вилшер ми е централ со напад, Роџвел ми е со подршка, Хадлстоун е со одбрана. Одбраната крилните дефанзивци ми се со напад. Very Fluid и со Attacking со кој било тим. Секоја утакмица повеќе од 2 гола давам сигурно.​

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Pogba го имам во тимот. За 5 милиончиња го купив. Другите не ми требаат. А и така во 2016 не ми изгледаат за добри. Имам боље во тимот.

Иначе играм со тактика - 4-1-2-3.

Wickham - Niang - Cavani​
Wilshere - Rodwell​
Huddlestone​
Robinson-Kjaer-Kaboul-Flanagan​
Mandanda​
Сите во нападот се Advanced Forward, Вилшер ми е централ со напад, Роџвел ми е со подршка, Хадлстоун е со одбрана. Одбраната крилните дефанзивци ми се со напад. Very Fluid и со Attacking со кој било тим. Секоја утакмица повеќе од 2 гола давам сигурно.​
А оние другите во ТИМ сетингс како ти се... пасинг масинг тие глупости!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А оние другите во ТИМ сетингс како ти се... пасинг масинг тие глупости!
Пасинг по земја и по средина на теренот, зашто гледаш дека немам крила. Другото не ми е чепнато. Со индивидуални сетинзи повеќе се замарам. Зборено е тоа во темава али ај пак. Корнер се шутира на 6 метри и местам највисок играч со најдобри бројки за корнер да иде Challenge Keeper и така имам доста голови.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ovaa programava FM Genie Scout kako se koristi ??? i dali moze da se koristi ako ne e original igrata ???

Kajgana Shop

На врв Bottom