Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Y3jNt.png

Само Баскијци, црвен картон од 62 минута, затоа време дадени 4 гола, 5 шута во голот, 5 гола :D - :cuc: Фернандо Љоренте:cuc:

Ај дајте некои добри тренинзи што користите :D скоро цел тим ми е составен од млади играчи па сака да се развиваат добро :)

Јас користам еден тренинг добар е за млади од фм-балкан го зедов :D

Training by Julac1234 јас овој го користам топ младите ми се развијаат

Почнав од ново да играм,ми се скурчи со месеци никој клуб не ме сакаше иако го доведов тимот од втора во прва лига и просек на победи 65%,од кога напуштив нагло ми падна на 43% дури тим од 4та француска лига ми се смееше :tapp:
Сега почнав со Јунајтед,пријателксите ги тепавме сите со 3+,ама изгубивме во Комјунити Шилд од Сити,Фердинанд направи катастрофална грешка,по примениот гол игравме што игравме и последните 10 минути наместо да напагаме да победиме,крајно немотивирано играа,па кога ке досудеа фаул за Сити и го изведуваат 1 минута,срека што мониторов ми е здрав сеуште жив се изедов :mad:Ајде ваљда нема да потфрлам во ЛШ и ПЛ...

Хах,и мене да ми се насмевне среката :D
Шахтар 2-6 Јунајтед ЛШ(20 мин 2-0,полувреме 2-2,крај 2-6 :D)
Јунајтед 6-3 Вулвс Карлинг
Сандерленд 2-7 Јунајтед ПЛ
Сите овие големи победи ми се во рок од 2-3 недели :)

Ми треба мала помош,каде да го сместам фајлот за real competition names,facepacks...?

Дечки инсталирам ФМ12,се како што треба ја уклучам играта,ми ја отвори,доага до почетокот каде што прави Лоадинг.Прави лоадинг околу 1минута потоа ми ја исклучува играта.Зошто?
Има ли шанси конфигурацијата да ми е слаба,и затоа да не можам да ја играм?
Имам симнато Скидроу од замунда.

Дечки инсталирам ФМ12,се како што треба ја уклучам играта,ми ја отвори,доага до почетокот каде што прави Лоадинг.Прави лоадинг околу 1минута потоа ми ја исклучува играта.Зошто?
Има ли шанси конфигурацијата да ми е слаба,и затоа да не можам да ја играм?
Имам симнато Скидроу од замунда.
Стави пач?

Можам да го инсталирам менаџеров на Мекинтош? Ако има некој добра душа да прати торентче со играва за Мек по ПП, ќе почнам да играм со Вест Хем за прв пат по 2009та.

Каков пач?Ставив само Скидроу фолдерот,кракот.Пач не сум ставил.
Ако треба пач??Те молам дај некој добар да го ставам и каде да го пастирам!
хахах на крак мислев, не пач :pos: ке ти пратам линк по пп. ;)

Каков пач?Ставив само Скидроу фолдерот,кракот.Пач не сум ставил.
Ако треба пач??Те молам дај некој добар да го ставам и каде да го пастирам!

Не го копирај цел фолдер, туку само фајловите во во него:)

Не го копирај цел фолдер, туку само фајловите во во него:)
Џабе нејќе и ова,не знам шо да правам.Ќе пробам утре повторно ќе инсталирам ФМ12 ако биде со новиот крак арно,ако не ќе пробам со Мимоза! :) Друго чаре не гледам!

Судииве на играва се катастрофа,Еткинсон бел ден да не види.Прво досудува непостоечки офсајд и ми поништи гол Хернандез беше на пола метро позади 2ца играчи на Фулам,второ досуди пенал надвор од 16,и трето поништи чист гол досуди непостоечки фаул врз голманот,Де Геа ја дегажира напред Диуф истрчува ја мава на метро пред голманот му дава гол и овој досудува фаул без никаков допир и ме тепаа 2-0 :mad::mad::mad::mad:

Стоук не за џабе копачи ги викаат,2 ца играчи ми повредија,Фабио срека ситна повреда а Берба 1 месец,исто така Руни 4 месеци и Евра 2 месеци полошо амин :mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom