Ја увек почнувам утакмица со контри, па зависи од резултатот ја мењам стратегијата или оставам до крај со контри.Успеав со Пандури(Романија)да влезам во прва лига,во купот испаднав од Клуж.
4-3-3 формација.Ви препорачувам доколку имате високи играчи,наместете коренерите да ги изведуваат во 6 yard box.Двајцата дефанзифци(стопери) ми имаат дадено вкупно 20 гола,сите голови преку корнер или индиректен слободен удар.Сега се двоумам дали да останам во тимот уште една сезона или да го напуштам,а веќе неколку клучни играчи се пред заминување од тимот...
Е сеа,кога играм напагачка или контрол стратегија,секогаш ми носи лоши резултати.Тешко стигаат до гол,посет на топка има противникот и на контри ме сјебуваат,а кога ке почнам да играм на контри,посет на топка имаме ние,многу повеќе шутеви на гол и голови и секогаш носи добар резултат![]()
Добро утрохахаха знаевте дека публиката може бакљи да пали ??
![]()
пуштив да видам 3 најдобри гола на светско првенство и оп бакља се појави![]()
Јас пола играчи од Сити си најдов, секој трансфер период по 5 купуваат и стално има некој јак на тансфер листа за џабе пари17 титули...
Иначе и кај мене Арсенал го имаат Кавани.А Хазард си го најдов во Сити...ѕвер е...
Иначе млади таленти од Аргентина има многу.Од Бразил слабо.А Франција има најмногу!
http://forum.kajgana.com/threads/football-manager-2012.53128/page-72#post-4625300Ај некој ако може да ми даде линкови од face i logo packs?
И како се правеа screen shot-ovi?Знам требаше да се направи некој фолдер кај што е инсталирана играта ама заборавив.
А за XP?За windows 7 се креира фолдер screenshots во my Documents кај што ти има фудбал менаџерот фолдер и после стискаш алт+ф9 и имаш скринови во тој фолдер
Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\screenshots
ПЕС едит брат дан си згрешил ти темава а ?Постои пес едит 2012? Сега ја купив играва,и го нема Елија,Вучиниќ,Естагарибиа,а би сакал да играм со целосниот тим на Јувентус..