Football Manager 2012 - Општа дискусија

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ме интересира дали е подобра играва од 2011?во 2011 ептен има чекање дур се средат работите..

Г

Гучи

Гостин
Успеав со Пандури(Романија)да влезам во прва лига,во купот испаднав од Клуж.
4-3-3 формација.Ви препорачувам доколку имате високи играчи,наместете коренерите да ги изведуваат во 6 yard box.Двајцата дефанзифци(стопери) ми имаат дадено вкупно 20 гола,сите голови преку корнер или индиректен слободен удар.Сега се двоумам дали да останам во тимот уште една сезона или да го напуштам,а веќе неколку клучни играчи се пред заминување од тимот...
Е сеа,кога играм напагачка или контрол стратегија,секогаш ми носи лоши резултати.Тешко стигаат до гол,посет на топка има противникот и на контри ме сјебуваат,а кога ке почнам да играм на контри,посет на топка имаме ние,многу повеќе шутеви на гол и голови и секогаш носи добар резултат :confused:
Ја увек почнувам утакмица со контри, па зависи од резултатот ја мењам стратегијата или оставам до крај со контри.

Формацијава е партали :D

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.255
хахаха знаевте дека публиката може бакљи да пали ??

пуштив да видам 3 најдобри гола на светско првенство и оп бакља се појави :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
хахаха знаевте дека публиката може бакљи да пали ??

пуштив да видам 3 најдобри гола на светско првенство и оп бакља се појави :)
Добро утро :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Хаха кај мене во лига палат бакље а не негде настрана :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
17 титули...(y)

Иначе и кај мене Арсенал го имаат Кавани.А Хазард си го најдов во Сити...ѕвер е...

Иначе млади таленти од Аргентина има многу.Од Бразил слабо.А Франција има најмногу!
Јас пола играчи од Сити си најдов, секој трансфер период по 5 купуваат и стално има некој јак на тансфер листа за џабе пари :pos:
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 19:25 ---
Tуку и во оваа верзија ме нервира продавањето на играч. И за 500,000 некој да го понудиш пак никој нема да го земе што е невозможно во реалноста. Поготово па поради висока плата, па секако дека ако некој тим сака да го продаде играчот тој би се сложил на помала плата во некој тим, кај ќе игра иначе? Уште ова треба да го поправат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ај некој ако може да ми даде линкови од face i logo packs?
И како се правеа screen shot-ovi?Знам требаше да се направи некој фолдер кај што е инсталирана играта ама заборавив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај некој ако може да ми даде линкови од face i logo packs?
И како се правеа screen shot-ovi?Знам требаше да се направи некој фолдер кај што е инсталирана играта ама заборавив.
http://forum.kajgana.com/threads/football-manager-2012.53128/page-72#post-4625300
еве тука имаш се.

Повеќето тука играва ја играме во windowed mode, alt + Enter, па правиш принтскрин и на лице место го вадиш истиот во Пеинт. Вака мислам најбрзо и најлесно е, а за ова твоево види валјда во images некој фолдер кај што е инсталирана треба да го најде.

Ако ви треба напаѓач, Carlos Fierro, мексиканче, страотен CF, се истура од голови. Памтам ви зборев дека го земав ама не го играв често, сега се каам, овој бил роден за фудбал, нешто ко Нианг.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
За windows 7 се креира фолдер screenshots во my Documents кај што ти има фудбал менаџерот фолдер и после стискаш алт+ф9 и имаш скринови во тој фолдер ;)

Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\screenshots

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За windows 7 се креира фолдер screenshots во my Documents кај што ти има фудбал менаџерот фолдер и после стискаш алт+ф9 и имаш скринови во тој фолдер ;)

Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\screenshots
А за XP?
Иначе како се менува set-piecing?Пошто малце ми е глупо Тери да изведува корнери....

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
За XP одиш само на принт скрин копчето и после во пеинт а за иведувачи во тактиката се мести :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Постои пес едит 2012? Сега ја купив играва,и го нема Елија,Вучиниќ,Естагарибиа,а би сакал да играм со целосниот тим на Јувентус..
ПЕС едит брат дан си згрешил ти темава а ?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Може некако да се смени ова ФИРОМ и само Македонија да не пишува?На 11ката мислам можеше.Веќе година дена сум селектор, ме избраа додека бев во Јунајтед, сега сум во Кајзерслаутерн.Интересен тим имаат, ама треба и доста нови играчи.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дадов отказ од клубот,ги донесов во прва лига но премногу играчи си отидоа бидејки немав доволно пари за нови договри,преку 10 играчи како фрее си отидоа само успеав еден да го продадам за 500к.Купив неколку играчи но не се достојни замени,еден од нив се повреди на прва утакмица 2-3 месеци...Бидејки немаше иднина во тимот знаев што следува..Сега сум невработен и малце е зафркнато почеток на сезона и рано е за откази,на крај треба пак во некој послаб клуб да идам :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom