Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
ако може нека среди и ова со пугликата. Вардар да има барем 2-3000 луге по меч.

Играва не ја играм додека некој не го среди ова со посетеноста у македонска лига.
Игра плејоф за влез во лш. На гости изгубив 1-0. Дома доагаат само 16.000 гледачи од кој 14.000 се гостински.
Сеа после нова ќе правиме јас и тој апдејт ќе се среди колку што може ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ми го нудат за 115 милиони, а стаиле 'asking price' 11 милиони !?

Ме тролаат германциве... :cautious:

Како се изнасмеав на постов твој, играва има нешто против тебе :pos:
--- надополнето: 31 декември 2011 во 17:20 ---
Нема везе ова се снајдов :).
Дај сега кажете некои tips and tricks.Кои млади таленти да ги купам.Некои линкови за face и logo packs
Mbaye Niang!

Морате црново да го земете, кај мене Сити го зедоа, и за Франција и за Сити растура, најдобар стрелец е во Премиер Лига две сезони по ред, на ЕП беше најдобар стрелец.
И немојте тој Раџа Наинголан да сте го зеле, катастрофа е.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Mbaye Niang!

Морате црново да го земете, кај мене Сити го зедоа, и за Франција и за Сити растура, најдобар стрелец е во Премиер Лига две сезони по ред, на ЕП беше најдобар стрелец.
Дефинитивно. Јас со Блекбурн им го земав на Манчестер за 42 милиони. Откако дојде тој две сезони по ред освоив Премиер лига, и двете сезони беше најдобар стрелец. Земете го на почеток ако можете, после неколку сезони секогаш некој силен тим го зима и му рипа цената многу.

Член од
6 август 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
Играм 3 сезони со Сити и секогаш првата половина од сезоната играм беспрекорно едвај и да имам пораз или нерешено... Ама секогаш вториот дел од сезоната почнувам со порази и ги губам најзначајните поени. Ако знаете кажете ми како можам да го поправам ова односно да ја подбрам играта ??

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Играм 3 сезони со Сити и секогаш првата половина од сезоната играм беспрекорно едвај и да имам пораз или нерешено... Ама секогаш вториот дел од сезоната почнувам со порази и ги губам најзначајните поени. Ако знаете кажете ми како можам да го поправам ова односно да ја подбрам играта ??
Пред нова праќај ги на одмор по една недела ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Затоа што во втората полусезона има само еден тим во Англија. :icon_lol:

Шала, ротирај ги почесто, можно е да чувствуваат замор, пази на тоа.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Затоа што во втората полусезона има само еден тим во Англија. :icon_lol:

Шала, ротирај ги почесто, можно е да чувствуваат замор, пази на тоа.
Абе боље е моено по 2-3 играца моеш да оделиш даги одмориш од тренинг јас стално така праам зош до замор доаѓа и паѓаат у игра ;)

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ако сакате посетеност според мене само Брегалница јас сум моментално со нив, минатата сезона бев 2 али оваа моментално сум прв и голем проблем ми е тоа што клубот е полупрофесионален ми излезе да подарам професионален статус во боард али не успеав да ги натерам главните да го сменат статусот во Балканстака лига стигнав до полу-финале изгубив од Црвена звезда кој станаа и сампиони до сега добро ми иде.

Ке ве замолам само да ми пратите линк на пп кој има линк од логоата или фаци било што во врска со македонската лига пошто гледам некој ги има.

Фала ви

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ја инстелирав играва и кликам да ја пуштам, но нејќе, чаре?

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Линдегард само што ми доби црвен картон за играње со рака -.-

Има искочено крак за новиот пач?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Абе моментално менаџер сум на Англија,но Шпанија,Бразил и Швајцариа ми понудија да бидам менаџер за Олимписките игри! Е сега дали е можно да преземам некоја од наведените тимови без притоа да дадам отказ од Англија??

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Абе боље е моено по 2-3 играца моеш да оделиш даги одмориш од тренинг јас стално така праам зош до замор доаѓа и паѓаат у игра ;)
Исто и јас,тие што ми се потребни за натпреварот ги оставам на ден два да одморат.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Абе моментално менаџер сум на Англија,но Шпанија,Бразил и Швајцариа ми понудија да бидам менаџер за Олимписките игри! Е сега дали е можно да преземам некоја од наведените тимови без притоа да дадам отказ од Англија??
Не

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Како се изнасмеав на постов твој, играва има нешто против тебе :pos:

Mbaye Niang!

И немојте тој Раџа Наинголан да сте го зеле, катастрофа е.
Хаха, зашо е срање Наинголан? Кај мене беше одличен како BWM - Defend...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хаха, зашо е срање Наинголан? Кај мене беше одличен како BWM - Defend...
Веројатно кај мене не одговараше на тактиката, од 6.6 оценка не мрдаше типот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom