Harald
King of Norway
- Член од
- 12 јули 2009
- Мислења
- 3.486
- Поени од реакции
- 10.067
epa ne e sredeno veke nekolku godini.i ne e samo 2 klika !!!Добро, тоа се средува со 2 клика, свесен си за ова!?
epa ne e sredeno veke nekolku godini.i ne e samo 2 klika !!!Добро, тоа се средува со 2 клика, свесен си за ова!?
Ќе видиш кој тим ти е филијала, немора во Белгија, може тимот да е било каде од ЕУ. Одиш кај играчот и го праќаш на позајмицаBut how?? никако не можам да ја најдам таа опција
гледам ќе има многу измени во играва и тоа ме радува.
Само разликата е што во Белгија треба да седи 2 или 3 сезони, а во друг 4.Како и да е, не се исплати да чекаш пошто до тогаш ќе искочат нови подобри и поефтини играчи од тој шо сакаш да го земеш.Ќе видиш кој тим ти е филијала, немора во Белгија, може тимот да е било каде од ЕУ. Одиш кај играчот и го праќаш на позајмица
Човеку, лиценцата за користење на фудбалската репрезентација на Германија им припаѓа на EA Sports и на KONAMI и на никој друг. Тоа тие не можат да го сменат. Иначе, да 2 клика се, deal with it.epa ne e sredeno veke nekolku godini.i ne e samo 2 klika !!!
знам за така ама ако не добие ворк пермит автоматски не доаѓа играчот така?Ќе видиш кој тим ти е филијала, немора во Белгија, може тимот да е било каде од ЕУ. Одиш кај играчот и го праќаш на позајмица
Тоа само ако нема потпишано професионален договор, тогаш неможе да дојде.А ако има 18 и има потпишано проф. договор,тогаш можеш да го земеш и ако биде неуспешно барањето за лиценца, само што ќе мора да го пратиш 2/3 години во некој Белгиски клуб на позајмица, таму да се здобие со европско државјанство за да може да игра во твојот тим.знам за така ама ако не добие ворк пермит автоматски не доаѓа играчот така?
Ќе водиш инат! Значи еднаш ако го договориш играчот и ако не му дадат дозвола, одиш appeal. Ако пак не му дадат дозвола правиш нова понуда, додека не дозволат да потпише за тебе, ама нема да има право да игра.But how?? никако не можам да ја најдам таа опција
гледам ќе има многу измени во играва и тоа ме радува.
nice niceFootball Manager 2012 will be released on the 21st October, along with this Miles Jacobson’s blog, which features exclusive content, screens and videos, will deliver all the information you need for the new Football Manager™
Oops, sorry!Излезе демото. Треба да имате инсталиран стим.