Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
But how?? никако не можам да ја најдам таа опција :)
гледам ќе има многу измени во играва и тоа ме радува.

Ќе видиш кој тим ти е филијала, немора во Белгија, може тимот да е било каде од ЕУ. Одиш кај играчот и го праќаш на позајмица :)

Ќе видиш кој тим ти е филијала, немора во Белгија, може тимот да е било каде од ЕУ. Одиш кај играчот и го праќаш на позајмица :)
Само разликата е што во Белгија треба да седи 2 или 3 сезони, а во друг 4.Како и да е, не се исплати да чекаш пошто до тогаш ќе искочат нови подобри и поефтини играчи од тој шо сакаш да го земеш.

epa ne e sredeno veke nekolku godini.i ne e samo 2 klika !!!

Човеку, лиценцата за користење на фудбалската репрезентација на Германија им припаѓа на EA Sports и на KONAMI и на никој друг. Тоа тие не можат да го сменат. Иначе, да 2 клика се, deal with it.

знам за така ама ако не добие ворк пермит автоматски не доаѓа играчот така?

знам за така ама ако не добие ворк пермит автоматски не доаѓа играчот така?
Тоа само ако нема потпишано професионален договор, тогаш неможе да дојде.А ако има 18 и има потпишано проф. договор,тогаш можеш да го земеш и ако биде неуспешно барањето за лиценца, само што ќе мора да го пратиш 2/3 години во некој Белгиски клуб на позајмица, таму да се здобие со европско државјанство за да може да игра во твојот тим.

But how?? никако не можам да ја најдам таа опција :)
гледам ќе има многу измени во играва и тоа ме радува.
Ќе водиш инат! :D Значи еднаш ако го договориш играчот и ако не му дадат дозвола, одиш appeal. Ако пак не му дадат дозвола правиш нова понуда, додека не дозволат да потпише за тебе, ама нема да има право да игра.

Премиер лигата стално комплицира со тоа правилото за работна дозвола али кој играм со Челзи ги праќам во Холандија и или ќе почне за репрезентацијата да игра или добија државјанство :)

Football Manager 2012 will be released on the 21st October, along with this Miles Jacobson’s blog, which features exclusive content, screens and videos, will deliver all the information you need for the new Football Manager™

#FM12 is officially gold & will release on Oct 21. Demo still planned for the weekend - if that changes, I'll tweet about it.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom