Football Manager 2012 - Општа дискусија

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не си можел да одбиеш? Си почнал добар сејв со Свосни и си немал потреба да менуваш тим. Никад нема да разберам, зошто менувате тимови. Ако ти се игра со некој друг, почни си нов сејв.
Ај дај ми скриншот од Свонси, кај игра квалификации за ЛШ, како доказ дека може да игра. Треба да му покажам на еден другар :)
Како бе зашто менувате !?

Сакам да го заебам Мурињо и да освојам у 5 различни лиги титула! :D

Не, озбилно, не ми е интересно откако ќе завршам со еден тим да почнам нов сејф, особено ако почнувам со мал клуб, потоа заминувам во поголем па у најголем... мојата кариера обично трае у три тима, таму до кај 2020та. Не ми е предизвик постојано да почнувам нови игри.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Еве едно мало ревју на цела одиграна сеозна!
Освоена лига
Поразен од ПСЖ со гол во 91 во ЛШ во 1/4 финале
Поразен од Милан во полуфинале на куп
Се на се ова ми беше добра прва сезона со интер. Сеа ќе следи еден добар ремонт на тимот!

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
момци ај мала помош. само што ја симнав од замунда, ја отворив со даемон тулс и сеа коа ќе стиснам на иконата ми вика the program can't start because d3dx9_41.dll is missing

некое решение?

или бидете така добри и пратете ми некој линк за да ја симнам :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
момци ај мала помош. само што ја симнав од замунда, ја отворив со даемон тулс и сеа коа ќе стиснам на иконата ми вика the program can't start because d3dx9_41.dll is missing

некое решение?

или бидете така добри и пратете ми некој линк за да ја симнам :D
directX имаш инсталирано?

Q

qazwsxedc

Гостин
Втора сезона ми е со Вардар,и влегов во Лига на Шампиони:D и добив 9,87М
Засилувања ми беа само:Шумуликовски:D и Златко Таневски.
Од групите очекувам 6 порази бидејќи составот ми е слаб:).

Q

qazwsxedc

Гостин
знае некој како да го тргнам тоа foreign од играчот???

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.800
знае некој како да го тргнам тоа foreign од играчот???
Не се трга тоа, играчот ти нема ЕU државјанство и затоа стои тоа foreign. Само од себе ќе се тргне кога ќе добие второ државјанство. За да провериш уште колку време треба за да добие друго државјанство (обично државјанство од државата во чие првенството играл или игра), идеш во Player Information, и има лево доле, ќе видиш.
Отиди со маусот над тоа и стискај ентер. Ако не се тргне после неколку дена (на играта) пак така.
А? Ти успеало вака сакаш да кажеш? Или се зезаш, или е некој баг. Трето нема. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со Р. Овиедо од 3то лигашки клуб (толку лиги ми дава од Шпанија) го направив Светски шампион и двоен шампион во Шпанија. И сеа ми здосади...После тоа лани со Про Верчели од 3та лига во Италија, до најдобар клуб во светот, не би се фатил пак со клуб од Италија па затоа има ли некој предлог за клуб од Англија од најслабата лига? Некој фатил да игра со тие клубови?

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Ја играв со Лутон Таун Blue Square Premier 2 тоа како иде 5-6 лига англија
1.Сезона земав само двајца играчи не ми текнуе кој беа
2 сезона не отидов у повисока лига останав пак у истата за да ја освојам пак да земам уште некој бонус пари за да можам да купам уште некој добар играч
3-4 исто така ги играв во повисок ранг и после откога направив солиден тим почнав секоја освоена титула по еден ранг нагоре да одам стигнав до премиер лига
бев 4то место квалификации за ЛШ и тогаш помалиот брат го зезна нешто ком и морав реинстал а не го стаив сејвот

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.346
Поени од реакции
5.726
Ја играв со Лутон Таун Blue Square Premier 2 тоа како иде 5-6 лига англија
1.Сезона земав само двајца играчи не ми текнуе кој беа
2 сезона не отидов у повисока лига останав пак у истата за да ја освојам пак да земам уште некој бонус пари за да можам да купам уште некој добар играч
3-4 исто така ги играв во повисок ранг и после откога направив солиден тим почнав секоја освоена титула по еден ранг нагоре да одам стигнав до премиер лига
бев 4то место квалификации за ЛШ и тогаш помалиот брат го зезна нешто ком и морав реинстал а не го стаив сејвот
Тоа е најболниот момент !

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Со Р. Овиедо од 3то лигашки клуб (толку лиги ми дава од Шпанија) го направив Светски шампион и двоен шампион во Шпанија. И сеа ми здосади...После тоа лани со Про Верчели од 3та лига во Италија, до најдобар клуб во светот, не би се фатил пак со клуб од Италија па затоа има ли некој предлог за клуб од Англија од најслабата лига? Некој фатил да игра со тие клубови?
Играј со Tooting & Mitcham United , тука ми се во комшии и се многу отепани. :pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Играј со Tooting & Mitcham United , тука ми се во комшии и се многу отепани. :pos:
Ептен се подоле тие, ги нема ни во играва да моеш да ги играш. :D

Почнав со Boston United. Кул ми беше името и логото и после видов дека се меѓу фаворитите па малце се разочарав, зашто сакав најтапа клуб да земам. Изиграв неколку утакмици пријателски, лесни победи и против тимови од 4та лига па и 3та. Се надевам дека нема ептен експресно да ги вивнам у Премиер и да ми здосадат. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom