Football Manager 2012 - Општа дискусија

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ептен се подоле тие, ги нема ни во играва да моеш да ги играш. :D

Почнав со Boston United. Кул ми беше името и логото и после видов дека се меѓу фаворитите па малце се разочарав, зашто сакав најтапа клуб да земам. Изиграв неколку утакмици пријателски, лесни победи и против тимови од 4та лига па и 3та. Се надевам дека нема ептен експресно да ги вивнам у Премиер и да ми здосадат. :D
Мислам дека има Lower League patch, или нешто слично.Пробај со тоа, земи некој ептен тапа клуб од бетон лига и прави го шампион.
Интересна работа, овде и на најтапа утакмици, што се играат по паркови, има ФА судија за све да е по прописи и клуб од 19 лига може да стане шампион на Англија, доколку напредува по лигите, нормално. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Мислам дека има Lower League patch, или нешто слично.Пробај со тоа, земи некој ептен тапа клуб од бетон лига и прави го шампион.
Интересна работа, овде и на најтапа утакмици, што се играат по паркови, има ФА судија за све да е по прописи и клуб од 19 лига може да стане шампион на Англија, доколку напредува по лигите, нормално. :D
Да бев таму кај тебе одма идев на утакмица на Милвол :D најаки се тие :D :D :D :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе го имам тоа, пробав со FC United of Manchester али ептен години ќе ми треба за таков предизвик. Коа ќе влезам у Премиер Лига, Меси ќе биде селектор на Аргентина а Торес ќе го даде 4тиот гол за Челзи.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Да бев таму кај тебе одма идев на утакмица на Милвол :D најаки се тие :D :D :D :D
Абе умислени се нешо пацериве од Чемпионшип, мислат дека се Премиер Лига и ги кренале картите во небеси,од £20 па нагоре. :confused:
А модерно е сега нешто да се навива за Вест Хем, па тие картите ги направиле како да се Арсенал и само богаташи одат на нивние утакмици.
Јас си одам на Dagehnam & Red, Лига 2, ама е забавно, подобри се од МКД Прва Лига и можеш да пцуеш и да пиеш пиво. :D

http://en.wikipedia.org/wiki/English_football_league_system :eek::eek:

Holy Shit

Подоле скрулнете The System кај шо пиши табелата
Е за ова ви кажував. :)

N

Nicky Santoro

Гостин
Луис гилерме
Ромарио-Бојата-Толои-Џек робинсон

капуе - стротман
гаитан---верати---гризман
саного
и резерви нианг,кадлец,фиеро(еден ќе продадам летото најверојатно фиеро) ,стирлинг од ливерпул за мене за крилата и другите мислам се просечни играчи.
Правам партал со овие играчи во 4тата сезона со џенова
сега летото ако можам стротман го продавам и го купувам мвила и ќе ми затупи играва мн :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Burgess Hill Wanderers. Тоа е тој клуб! Division Eleven од Mid-Sussex Football League кои се 24то скалило. Сигурно играат у тревник во некој комплекс згради.
Имаше еден тим формиран е сеа оваа година играат у 26 лига :D :D не ми текнуе како беше име ме мрзи да барам

еве го :)

http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Croydon_Athletic

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Имаше еден тим формиран е сеа оваа година играат у 26 лига :D :D не ми текнуе како беше име ме мрзи да барам

еве го :)

http://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Croydon_Athletic
Вакви тимови многу често бараат играчи преку огласи во весник и на интернет.Lunch provided. :pos:
Ама све е во добар дух и за забава, ретко кој игра за пари, најчесто и сами си плаќаат за тренинзи и опрема.

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Му зема тренерот членарина по 300-400 денари од месец за топки,копачки,дресови и такви работи :pos::pos::pos:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Му зема тренерот членарина по 300-400 денари од месец за топки,копачки,дресови и такви работи :pos::pos::pos:
Има по спортските продавници equip you team deals, одиш во Најк например и тие ти изработуваат дрес по твоја желба, со твое лого, топки со лого, голчиња, копачки, све комплет за некои £200-£300.Фудбалската култура е многу развиена и секој игра Фудбал Менаџер, дури и женски, ништо чудно да сретнеш девојка во паб што игра фудбал менаџер. :cool:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171
Ќе може некој да ми каже добро лево крило, добар централен среден ред играч некој што ќе ми креира игра и добро десно бекче, да не бидат многу скапи зашто имам само 26 милиони за трансфер. Почнав со Порто, го земав Велбек на позајмица, се мислев помеѓу него и Стариџ од Челзи и се одлучив за Велбек башка го земав за безпари, само плата му плаќам. :)

N

Nicky Santoro

Гостин
Земи го Ромарио за десен бек или Вршаљко од Динамо З.не би требало да дадеш повеќе од 3-4 милиони за некој од овие.За лево крило го имаш во порто Родригез џејмс (мислам вака беше) кој има 19-20 години на почетокот.Прераснува во класа играч.Немора да трошиш ни цент за таа позиција,особено не сега кога имаш помал буџет.Ако веќе купуваш земи го Вилиан од шахтар.За средината пробај да го доведеш Матео Ковачич од динамо,Сигурдссон од хофенхајмм,марко верати од пескара ,кевин стротман од Псв или Андреа поли. Кој и да доведеш од овие за средината - нема да згрешиш .Би ти препорачал Ковачич или Верати еден од нив.
Ќе може некој да ми каже добро лево крило, добар централен среден ред играч некој што ќе ми креира игра и добро десно бекче, да не бидат многу скапи зашто имам само 26 милиони за трансфер. Почнав со Порто, го земав Велбек на позајмица, се мислев помеѓу него и Стариџ од Челзи и се одлучив за Велбек башка го земав за безпари, само плата му плаќам. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171
Земи го Ромарио за десен бек или Вршаљко од Динамо З.не би требало да дадеш повеќе од 3-4 милиони за некој од овие.За лево крило го имаш во порто Родригез џејмс (мислам вака беше) кој има 19-20 години на почетокот.Прераснува во класа играч.Немора да трошиш ни цент за таа позиција,особено не сега кога имаш помал буџет.Ако веќе купуваш земи го Вилиан од шахтар.За средината пробај да го доведеш Матео Ковачич од динамо,Сигурдссон од хофенхајмм,марко верати од пескара ,кевин стротман од Псв или Андреа поли. Кој и да доведеш од овие за средината - нема да згрешиш .Би ти препорачал Ковачич или Верати еден од нив.
Го земав Верати, и го земав Џагоев. Не планирам да зимам лево крило, уште десен бек ми остана. Вршаљко ме поеба, New Castle ми прифатија, али он нејќеше да преговара со мене, овој Ромарио неможам да го најдам, пробав да ги земам Kelly или Glen Johnson од Liverpool. Kelly не ми го даваат ни за жива глава, а за Johnson ми бараат 55 милиони што нема шанси да им дадат. Така да друго некое чаре за десен бек?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Го земав Верати, и го земав Џагоев. Не планирам да зимам лево крило, уште десен бек ми остана. Вршаљко ме поеба, New Castle ми прифатија, али он нејќеше да преговара со мене, овој Ромарио неможам да го најдам, пробав да ги земам Kelly или Glen Johnson од Liverpool. Kelly не ми го даваат ни за жива глава, а за Johnson ми бараат 55 милиони што нема шанси да им дадат. Така да друго некое чаре за десен бек?
Монтоја од Барса, Рафаел - Смолинг од Манчестер :) Не се секирај за Врсаљко, добар е ама ептен е инџри прон, јас ќе го продавам нареден трансфер период.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

На врв Bottom