dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Од кај ги најде сликиве?
На последнава голманот : Fuck that shit I want to be a sideline referee
Од кај ги најде сликиве?
На community.sigames.com форумот, ама пиши на гугл funny fm 2012 screenshots и ќе ти искочат полноОд кај ги најде сликиве?
На последнава голманот : Fuck that shit I want to be a sideline referee
Најдов на замунда крак од скидроу,само читам коментари подолу дека крашувала играта,се замислувам дали да симнам...јас го симнав од пајрат беј но сега кога почнувам нова игра не можам да го одберам т.е. не се појавува.
не би требало да го изгубиш сејвот но за секој случај напрај копија од фајловите во мај документс ако работи одма да ми го испратиш во ппНајдов на замунда крак од скидроу,само читам коментари подолу дека крашувала играта,се замислувам дали да симнам...
него,ај да прашам иако сум поприлично сигурен дека не се губи ништо со новиот пач,ако пројде.
има шанси да го изгубам сејвот ?
bressan od bate borisov ,vrsaljko od dinamo ako mzoes zemigo ,kara od tromso ,i ako mozes povleci go yaya sanogo najjak napagac na igrava e garantiram !Ај дај кажете некој солиден играч кој би сакал да игра за Свонси.. Прва сеозна со нив одкако ги превземав нив одкако ги вратив Хадерсфилд во прва лига.
Завршив на 7мо место со исто бодови со тотенхем кои беа 6то само имаа подобра гол разлика и не успеав да идам до лива европа...
2014/2015 сезона ја играм сеа.. вршаљко е во челзи саного во манчестер за другиве ќе видам сеа што како се.. ама како и да екупив некои играчи.. Конечно го земав Верати за 5 милиона, Гибс од арсенал и некои други за да имам остав за ротација..bressan od bate borisov ,vrsaljko od dinamo ako mzoes zemigo ,kara od tromso ,i ako mozes povleci go yaya sanogo najjak napagac na igrava e garantiram !
Зависи какви играчи имаш.. Ако имаш склопено добро тимче протим некој екипи што ти се на твое и под твое ниво играј напаѓачки да ги пуниш со голови ама тоа дома .. А со појаки екипи ја 2 сеозна со Сандерледн им ебам матер на барса на реал со 4-3-2-1 very fluid i control горе си местиш...Неубаво прочитав си реков прва сезона ти е со Свонси.
бтв со џенова третава сезона пепели правам од 15 утакмици во сериа А имам 43 бодови само еден икс против фиорентина во90+ ме клецнаа
лш незнам каква тактика да играм? со 5 во средина ? дај некој нека помогни
во сериа А играм 4-2-3-1 и 4-1-2-1-2 наизменично претежно првата е играм..Зависи какви играчи имаш.. Ако имаш склопено добро тимче протим некој екипи што ти се на твое и под твое ниво играј напаѓачки да ги пуниш со голови ама тоа дома .. А со појаки екипи ја 2 сеозна со Сандерледн им ебам матер на барса на реал со 4-3-2-1 very fluid i control горе си местиш...