Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од кај ги најде сликиве?
На последнава голманот : Fuck that shit I want to be a sideline referee
На community.sigames.com форумот, ама пиши на гугл funny fm 2012 screenshots и ќе ти искочат полно :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
јас го симнав од пајрат беј но сега кога почнувам нова игра не можам да го одберам т.е. не се појавува.
Најдов на замунда крак од скидроу,само читам коментари подолу дека крашувала играта,се замислувам дали да симнам...

него,ај да прашам иако сум поприлично сигурен дека не се губи ништо со новиот пач,ако пројде.

има шанси да го изгубам сејвот ?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Најдов на замунда крак од скидроу,само читам коментари подолу дека крашувала играта,се замислувам дали да симнам...

него,ај да прашам иако сум поприлично сигурен дека не се губи ништо со новиот пач,ако пројде.

има шанси да го изгубам сејвот ?
не би требало да го изгубиш сејвот но за секој случај напрај копија од фајловите во мај документс :D ако работи одма да ми го испратиш во пп :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Работи одлично, јас го користам тој уште од кога искочи. Е сега не го симнав од замунда, од торентлич ама името на торентот, т.е. авторот де, исто е. Не се секирајте, ми нема крашнато ниеднаш. :)

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
пратете ми го само фајлот во пп било кој не можам замунда да отворам блокирана е кај мене :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Симнав,инсталирав добро работи,Џену не е шала,кога ќе пише нешто нема лага :D

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
не можам пачов никако да го инсталирам -.- се инсталирам добро копирам крак и потоа влегувам во играта и пачот го нема. сепак македонскиве лиги ги има до 3-та што не е лошо.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ај дај кажете некој солиден играч кој би сакал да игра за Свонси.. Прва сеозна со нив одкако ги превземав нив одкако ги вратив Хадерсфилд во прва лига.
Завршив на 7мо место со исто бодови со тотенхем кои беа 6то само имаа подобра гол разлика и не успеав да идам до лива европа...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Гастон Рамирез пробај довлечкај го,сосема добар напаѓач.
За одбрана пробај Бертранд на позајмица земи го.
Лука Тони исто пробај,стар волк е:D

N

Nicky Santoro

Гостин
Ај дај кажете некој солиден играч кој би сакал да игра за Свонси.. Прва сеозна со нив одкако ги превземав нив одкако ги вратив Хадерсфилд во прва лига.
Завршив на 7мо место со исто бодови со тотенхем кои беа 6то само имаа подобра гол разлика и не успеав да идам до лива европа...
bressan od bate borisov ,vrsaljko od dinamo ako mzoes zemigo ,kara od tromso ,i ako mozes povleci go yaya sanogo najjak napagac na igrava e garantiram !

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
bressan od bate borisov ,vrsaljko od dinamo ako mzoes zemigo ,kara od tromso ,i ako mozes povleci go yaya sanogo najjak napagac na igrava e garantiram !
2014/2015 сезона ја играм сеа.. вршаљко е во челзи саного во манчестер за другиве ќе видам сеа што како се.. ама како и да екупив некои играчи.. Конечно го земав Верати за 5 милиона, Гибс од арсенал и некои други за да имам остав за ротација..

N

Nicky Santoro

Гостин
Неубаво прочитав си реков прва сезона ти е со Свонси.
бтв со џенова третава сезона пепели правам од 15 утакмици во сериа А имам 43 бодови само еден икс против фиорентина во90+ ме клецнаа :mad:
лш незнам каква тактика да играм? со 5 во средина ? дај некој нека помогни

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Неубаво прочитав си реков прва сезона ти е со Свонси.
бтв со џенова третава сезона пепели правам од 15 утакмици во сериа А имам 43 бодови само еден икс против фиорентина во90+ ме клецнаа :mad:
лш незнам каква тактика да играм? со 5 во средина ? дај некој нека помогни
Зависи какви играчи имаш.. Ако имаш склопено добро тимче протим некој екипи што ти се на твое и под твое ниво играј напаѓачки да ги пуниш со голови ама тоа дома :D.. А со појаки екипи ја 2 сеозна со Сандерледн им ебам матер на барса на реал со 4-3-2-1 very fluid i control горе си местиш...

N

Nicky Santoro

Гостин
Зависи какви играчи имаш.. Ако имаш склопено добро тимче протим некој екипи што ти се на твое и под твое ниво играј напаѓачки да ги пуниш со голови ама тоа дома :D.. А со појаки екипи ја 2 сеозна со Сандерледн им ебам матер на барса на реал со 4-3-2-1 very fluid i control горе си местиш...
во сериа А играм 4-2-3-1 и 4-1-2-1-2 наизменично претежно првата е играм..
и во лш исто првата али кога ќе дојдат појакиве прават мн шанси оти немам класичен Дмц , без него неможеш ќе те подујат шанси . а оваа 4-1-2-1-2 за лш не е баш слабо шанси се прават

Kajgana Shop

На врв Bottom