Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Исто е и тука, секоја година нов буџет во зависност од твоите ветувања на бордот, само инсталл на пачовите, т.е. стигни до 12.0.4 :)
Ги инсталирав 12.0.3 и 12.0.4, мануално преку она update.exe фајлот, и сега повторно ме исфрла пред да се оклучи менито. Ако дадам uninstall на update-от т.е. не користам пачовите ќе имам ли проблеми во играта?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ги инсталирав 12.0.3 и 12.0.4, мануално преку она update.exe фајлот, и сега повторно ме исфрла пред да се оклучи менито. Ако дадам uninstall на update-от т.е. не користам пачовите ќе имам ли проблеми во играта?
Кракот го немаш убаво пастирано, пастирај ги фајловите у фолдер шо се, не цел фолдер :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Така и направив, ама пред да ги инсталирам пачевите.
Ама наместо да копирам јас ги преместив фајловите од SKIDROW фолдерот, и сега треба да го даунлоадирам од некаде (најверојатно) а незнам од каде
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 01:24 ---
Кракот го немаш убаво пастирано, пастирај ги фајловите у фолдер шо се, не цел фолдер :)
Така и направив, ама пред да ги инсталирам пачевите.
Ама наместо да копирам јас ги преместив фајловите од SKIDROW фолдерот, и сега треба да го даунлоадирам од некаде (најверојатно) а незнам од каде

Успеав да надоградам на 12.0.3 ама сега ми се појавува некое:
not well-formed (invalid token) at line 1 of sound_cache_mode.xml

ако добро се сеќавам на скаут кликнав да му видам coaching и сл

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не ми е јасна логикава.Како може season tickets да се распродадени до крај а ми вика дека лани сум продал 1000 повеќе...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Мал апдејт-го изгубив Европскиот Супер куп против Челзи 1-1 после екстра тајм 1-2

N

Nicky Santoro

Гостин
Втора сезона со џенова и освоив Сериа А.Лш стигнав до полуфинале каде што ме исплескаа силно :)
Претходно ги поминав дортмунд со гол во гости а во 1/4 играв против јувентус 1-5 таму 5-2 дома тепав.Сеа ми дадоа 40 милиони за трансвери, ми треба лев бек и лево крило.Дајте некој играч реален да можам да го донесам во Џенова.Мн фудбалери кои играат во посрани клубови не сакаат да дојдат нз оти

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Втора сезона со џенова и освоив Сериа А.Лш стигнав до полуфинале каде што ме исплескаа силно :)
Претходно ги поминав дортмунд со гол во гости а во 1/4 играв против јувентус 1-5 таму 5-2 дома тепав.Сеа ми дадоа 40 милиони за трансвери, ми треба лев бек и лево крило.Дајте некој играч реален да можам да го донесам во Џенова.Мн фудбалери кои играат во посрани клубови не сакаат да дојдат нз оти
Крило Гаитан нема да зажалиш за парите што си ги дал! Мертенс исто така..Хулк..

Иначе изиграв две сеозни со Хадерсилф во првата ги вратив во втора лига а втората сезона со големи маки стиганв до 6 место во претпоследно коло и во плејофот ги поминав Дерби и Лецет и изборив пласман во прва лига.. Одма после тоа ме побараа од Свонси за менаџер и го прифатив и сеа почнувам авантура со нив :)

N

Nicky Santoro

Гостин
Крило го зедов Гризман за 22,5 милиони. 13,5 во кеш + 9милиони на 48 рати
Лев бек го зедов Џек робинсон од ливерпул за 20 милиони.10 во кеш 10 на 48рати
Ми оди со играчиве што ги пазарам од ливерпул :) Ги имам купено десното крило Стирлинг за 12-3 милиони и одбранбениот Дени вилсон за 10м
Овај Вилсон иако е централен одбранбен постигна 23 гола во сериа А исто колку и првиот Кавани но кавани имаше 35 утакмици мојов 36 така да кавани е зеде наградата:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Крило го зедов Гризман за 22,5 милиони. 13,5 во кеш + 9милиони на 48 рати
Лев бек го зедов Џек робинсон од ливерпул за 20 милиони.10 во кеш 10 на 48рати
Ми оди со играчиве што ги пазарам од ливерпул :) Ги имам купено десното крило Стирлинг за 12-3 милиони и одбранбениот Дени вилсон за 10м
Овај Вилсон иако е централен одбранбен постигна 23 гола во сериа А исто колку и првиот Кавани но кавани имаше 35 утакмици мојов 36 така да кавани е зеде наградата:D
Нема да зажалиш за Гриезман.

N

Nicky Santoro

Гостин
Само се плашам да не пропаднам финансиски. Имам 15милиони а во наредни 20-30 месеци треба да плаќам 1,3 милиони месечно.Затоа што на почетокот имав 0 пари за трансфери а и 2рава сезона имав 15 милиони што небеа доволни па голем број трансфери ги направив на рати :S

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Јас со Челзи моментално праам попара све живо и диво.
Чекам да завршам сезона да освојам се што ќе освојам па да почнам да ставам слики тука.
Само нешто ќе откријам,32 кола минати 98 гола дадени:D
Барса ја испратив од лш со 6-2 :D
To be continued....:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Луда е играва дефинитивно. Ме испоти :D. Штом вака е да играш којзнае како е да менаџираш IRL :).
Со Белгија сум прво место на 2 кола до крај.
Претпоследно коло-бод ме носи на ЕП. Во 84 примам гол :facepalm: и губам :(.
Паѓам од прво на 3то место.
Последно коло-дома со Турција. Турците беа од прв шешир и како такви се фаворити. Турците бод повеќе од мене имаат. Со нерешено одат на ЕП а јас отпаѓам.
Се препотив ама победив 1-0.Грешка на нивниот голман мала ама тоа е :). Се бунеа демек офсајд бил голот..
Почнав со 2 напаѓачи наместо вообичаено 1 и одма промена. Лукаку се изнапромашува (се му одбранија) ама затоа Дембеле ја реши (y)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Марко Верати, Андреа Поли , Андреа Бертолаци и Паломбо лудило средина...лом праам со самдорија со нив како срединци.. И напред во шпиц Ги иам Борини и Папис Цисе...Назад Коларов Геромел Бокети и Монтоја.... :) 3та сезона освоив Серија а...Верати имаше 21 асистенција..како полушпиц...дечкото е лудило а за евтини пари може се земе... :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Освоив ПЛ,Карлинг,ЛШ,Премиер лига 112 дадени и 32 примени гола, 104 бода на крај на сезона без пораз.
Состав моментално од средина нагоре ми се - Рамиреш,Лампард,Хамшик,Јоветич,Мата,Лавеци,Торес,Агуеро го купив ми пристигнува сега во Јули.Другите што ги изнакупував се млади,додека го купив и Самба за одбраната.
Дефинитивно кинам со 4-2-3-1 формацијава,Лампард ми е ДЛП,Микел и Рамиреш ми се BWM,Хамшик,Мата-АМ,Јоветич кога го играм како полушпиц е AP,кога е во напад осамен CF,Лавеци го играм цело време позади напаѓач и ми е IF(Inside Forward),Торес напред шпицурајка CF!
Следува бурно лето:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom