Football Manager 2012 - Општа дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Турција ме побараа за селектор откако преку бараж се квалификуваа за ЕП. Ги одбив пошто Белгија се закон (y)
Пријателска со Италија изиграв 2-2 со играч помалку. Лукаку+Хазард=:vozbud:
И Наинголан е исто така многу добар.

Инаку што да правам ако еве да речеме некоја топ репрезентација ме побара како на пр. Шпанија,Аргентина? Да ги одбијам и да си останам со Белгија или?
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 00:48 ---

Најнови вести: Noone signed with West Ham
:pos:
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 02:01 ---
Освоено е светското клупско првенство :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Турција ме побараа за селектор откако преку бараж се квалификуваа за ЕП. Ги одбив пошто Белгија се закон (y)
Пријателска со Италија изиграв 2-2 со играч помалку. Лукаку+Хазард=:vozbud:
И Наинголан е исто така многу добар.

Инаку што да правам ако еве да речеме некоја топ репрезентација ме побара како на пр. Шпанија,Аргентина? Да ги одбијам и да си останам со Белгија или?
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 00:48 ---

Најнови вести: Noone signed with West Ham
:pos:
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 02:01 ---
Освоено е светското клупско првенство :)
Како сакаш, ама за мене меракот е да освоиш ЕП/СП па после да мислиш за одење, вака на средина проект, шо знам. Додека го спремав тимот да освојам СП со Англија мене па ми дојде понуда од Аргентина и ваква бев :place::vozbud: Агуеро, Меси, Тевез, Лавеци, Игуаин, Ди Мариа и остали у еден тим, глава боли ама си реков не си одам без СП и така беше :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Како сакаш, ама за мене меракот е да освоиш ЕП/СП па после да мислиш за одење, вака на средина проект, шо знам. Додека го спремав тимот да освојам СП со Англија мене па ми дојде понуда од Аргентина и ваква бев :place::vozbud: Агуеро, Меси, Тевез, Лавеци, Игуаин, Ди Мариа и остали у еден тим, глава боли ама си реков не си одам без СП и така беше :)
Па затоа и ги одбив турците. А башка и Белгија има подобар тим.
Да завршам со оваа сезона па ќе видам евентуално некој ако ме побара ако не нема сам да се нудам на никого :D.
Ќе гледам со Белгија да направам нешто пошто стварно имаат млада и надежна екипа

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.036
Поени од реакции
1.540
После 4 години го напуштив Кајзерслаутерн и отидов во Валенсија.Направив фантастичен тим, само жал ми е што неуспеав да освојам ЛШ, ова беше најблиску што стигнав

Kaiserslautern v Lyon (Information_ Overview).png

Oliver Filipovski (History_ Biography)-2.png

N

Nicky Santoro

Гостин
Дај некој по ПП нека ми објасни како да направам Скриншот и да ги поставам

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Го имав запоставено Менаџеров неколку месеци, дали ќе може некој да ми прати линкови од новите пачови?! Моментално сум на 12.0.0 .

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.837
Поени од реакции
6.557
Добро бе на толку програмери/хакери/пирати на еден не му текна да го кракира апдејтот со трансферите :(

N

Nicky Santoro

Гостин
Која глупост си е направив.Одбранбениот проценет на 10м , играч кој даваше по 20+ голови од корнер во текот на една сезона си го продадов на полусезона за 23м:(Ми понудија 15 милиони го преправив на 23-4 да видам дали ќе се согласат,и стегнав холидеј 2-3 дена и замина слепецов.
Сеа го зедов некој си Родолф така некако од тотхам за 27,5 и еве со кјаер се финализирани договорите само да потврдам треба за 21м.Значи е завршив третата сезона.ДОбар е вреди за тие пари или има некој подобар скокач :) ??

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
^^ Кабул...лапни го за ефтини пари...Види и Конор Коуди и Дени Вилсон од Ливерпул, добри стопери се, а можеш и за поефтино да ги лапниш :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
The save game could not be loaded.

Чаре? Немам ништо инсталирано пачови,скинови итн.

N

Nicky Santoro

Гостин
^^ Кабул...лапни го за ефтини пари...Види и Конор Коуди и Дени Вилсон од Ливерпул, добри стопери се, а можеш и за поефтино да ги лапниш :)
Дени вилсон си го продадов на сити.Тој ми играче 7,85 просек и го продадов :mad:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.722
Поени од реакции
9.445
Дени вилсон си го продадов на сити.Тој ми играче 7,85 просек и го продадов :mad:
Добар е...Пробај види со Конор Коуди од Ливерпул и тој е добар, Шоукрос од Стоук. Siyanda Xulu во Валенсија си го лапнав за 500к и најдобар ми беше, па после Интер ми го зеде за 20 милиони.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Македонска Прва Лига
Македонска Втора Лига
Македонска Трета Лига (5 лиги: север,југ,исток,запад и југозапад)
Lower League
Куп
Супер куп

Прва лига U19
Втора лига U19
Куп U19

Направени се доста измени во тимовите од МК исто така
направени се доста трансфери од зимскиот преоден рок
Have FUN :)

http://www.sendspace.com/file/wc3577
Брат во Македонија Ѓорче Петров пола играчи врска немале со клубот,а не па да биле дел од него,не знам од кај ги ископа играчите :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Комјунити Шилдот додаден на листата,совладен е Тотенхем со 1-0.
Стрелец Агуеро:D
Каков тим имам ќе ми биде жал коа ќе ги оставам еј:unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom