Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие Евертон се божји проблем, случајно видов вчера кај финансиите, имаат земено 5 кредити кои ќе ги исплаќаат до 2025, ќе одам да земам сеа играчи летово што немаат леб да јадат :D Молете се овие другиве поважниве да не ми побараат побогат договор :icon_lol:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја да се пофалам со AFC Wimbledon во првата сезона ја освоив лигата и се квалификував во трета лига :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Овие Евертон се божји проблем, случајно видов вчера кај финансиите, имаат земено 5 кредити кои ќе ги исплаќаат до 2025, ќе одам да земам сеа играчи летово што немаат леб да јадат :D Молете се овие другиве поважниве да не ми побараат побогат договор :icon_lol:
Тоа е интересното. Охо колку очигледно ќе идеш во минус секој месец, со оглед што имаш за враќање 66 милиони евра (!). Македонска лига тактика за ова - земаш без пари играч - шиткаш следно лето и живуркаш некако. :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Тоа е интересното. Охо колку очигледно ќе идеш во минус секој месец, со оглед што имаш за враќање 66 милиони евра (!). Македонска лига тактика за ова - земаш без пари играч - шиткаш следно лето и живуркаш некако. :D
Еден влез во ЛШ и решем проблем :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Dark King
Не се важи ова, асистентот ја водел утакмицата :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Dark King
Не се важи ова, асистентот ја водел утакмицата :)
Хахаха, знаев дека ќе реагираш за 00:00. Жими се, така ми се погоди, нема да те лажам сеа. Коа реков дека ќе ги победам - ќе ги победам. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Се случува, не викам дека не, иако шансите се 1:1000 :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Се случува, не викам дека не, иако шансите се 1:1000 :)
Абе и шансите да ги победев Барса беа исти но ете. После поразот од Реал, мораше изненадување да падне. :D

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Може линк за дресови и логови (значки) од македонските тимови? Го имам оној „пач“ од фм-балкан со наша прва и втора лига.

Euro Cup, премногу ми е дебилно. И глупи логоа имат. Ја подобри у пеинт ќе ги направам. :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Може линк за дресови и логови (значки) од македонските тимови? Го имам оној „пач“ од фм-балкан со наша прва и втора лига.

Euro Cup, премногу ми е дебилно. И глупи логоа имат. Ја подобри у пеинт ќе ги направам. :D
еве ти линк само за дресовите мислам дека е ..

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Супер. Сега фајловите да ги екстрактирам фо editor data?

Фала. :)
Не ..туку во Graphics i potoa vo logos .. ова е за логоата на играта а дресови и јас немам .. се збунав..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ја најдов :D Ова е принтскрин од мојот телефон, само ја инсталирав, утре ќе ја расчепкам убаво. Возењата во автобус од сега ќе се многу поинтересни :D

Кој сака да си ја инсталира нека ми пише ПП и ќе му објаснам како, дека е забранета пиратерија тука.

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148

Ја најдов :D Ова е принтскрин од мојот телефон, само ја инсталирав, утре ќе ја расчепкам убаво. Возењата во автобус од сега ќе се многу поинтересни :D

Кој сака да си ја инсталира нека ми пише ПП и ќе му објаснам како, дека е забранета пиратерија тука.
Хахаха
Ама одење и седење на факултет од јутра до сутра далеку поинтересно:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::D:D:D

Kajgana Shop

На врв Bottom