Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Со пари.

Dark King

Група со Реал, Милан и Партизан.

Иначе имам само еден проблем, ептен себични играчи имам насоберено. Доби топка некој од Тевез, Агуеро, Силва, Насри и толку, не дава на никој:facepalm:
Повреди ваљда не треба да ги спомнувам како проблем, затоа што тоа по default доаѓа. Моментално 4 повредени првотимци.
Те прашувам како ги договараш трансферите со шеикот, јас за кој играч и да го прашам ми вели дела е многу скап, а на почеток имам само 60м буџет за трансфер:confused:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Со пари.

Dark King

Група со Реал, Милан и Партизан.

Иначе имам само еден проблем, ептен себични играчи имам насоберено. Доби топка некој од Тевез, Агуеро, Силва, Насри и толку, не дава на никој:facepalm:
Повреди ваљда не треба да ги спомнувам како проблем, затоа што тоа по default доаѓа. Моментално 4 повредени првотимци.
Ај фати уште и Р. Овиедо да ми ги тепаш и сите омилени тимови ќе ми ги победиш :(

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Те прашувам како ги договараш трансферите со шеикот, јас за кој играч и да го прашам ми вели дела е многу скап, а на почеток имам само 60м буџет за трансфер:confused:
Купувај на рати.
Ај фати уште и Р. Овиедо да ми ги тепаш и сите омилени тимови ќе ми ги победиш :(
Ќе закажам пријателска. Има уште некој освен тие 3? :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каков напаѓач е Љоренте на играва? Вреди ли?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Вреди ако имаш пари.
Секоја топка е негова, практично не губи дуел :)
12 утакици 8 гола и 8 асистенции.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Македонска лига од каде да ја симнам пробав на FM-Balkan нема таму пишува data-base error или нешто така :cautious:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.453
Дали ќе може некој да ми даде линк од каде може да ја слегнам (ако уште е можно де) љубезно ве молам :D

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Пробал некој да игра Турска лига?
Искуство нешто да сподели?
После неколку месеци сакам да почнам да играм пак па некако ме влече Турска лига или пак да го земам ПСЖ :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Пробал некој да игра Турска лига?
Искуство нешто да сподели?
После неколку месеци сакам да почнам да играм пак па некако ме влече Турска лига или пак да го земам ПСЖ :D
Не на 12-ката, но сум играл мислам на 2009-тата ама голем проблем е со странците, мислам повеќе од 4-5 неможеш да имаш во првиот состав!

Kajgana Shop

На врв Bottom