Football Manager 2012 - Општа дискусија

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Генералка:vozbud:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Вака ако играш со јунајтед , челзи , тотенхем, арсенал па и ливерпул ке имаш многу проблеми .. не се оставаат 3ца назад одбрана со 1 DM врати 2ца како CM и стави 2 крила и 2 напаѓачи ..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Invader , стај да видиме статистика, како стоиш со гол разлика во Премиер Лига. :D

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Боље не, ќе се разочараш.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Од почеток е така стално со помала екипа али со тек на време ке се стабилизира ..само квалитетни засилувања и без трошење пари од почеток ..
Да знам,во Вторава лига верувале или не на вториот му бегам 24 бода :pos:
Имам јака младинска школа,скоро сите играчи ми се со 4 звездички и се развиваат ненормално добро.
Сеа сум при крај на сезона,па за во премиер лига ќе треба да пушти Саливан убава пара за трансфери :)
--- надополнето: 23 април 2012 во 16:32 ---
Боље не, ќе се разочараш.
Пушти бе,не се срами,баш не интересира...

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Заебанција беше, дека он ги симпатизира Сандерленд, а јас ги тепав 6:0 :)

Иначе ништо немам изиграно 2 кола само.
6:0 против Сандерленд и 2:5 против Виган.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Заебанција беше, дека он ги симпатизира Сандерленд, а јас ги тепав 6:0 :)

Иначе ништо немам изиграно 2 кола само.
6:0 против Сандерленд и 2:5 против Виган.
Тоа дека во играва, ако не си тренер ти, Сандерленд е мизерија. :D

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Абе другари, ја играм играва скоро 6-7 месеци, дај кажете ми што се клучните ствари на кои да се осврнам зашто вака така си губам цело време, пратам фудбал ептен ги знам сите играчи си правам трансфери што во реалниот живот би биле неверојатно добри, формациите ги склопувам како што мислам дека треба и пак немам добри резултати. Ме плескаат екипи аматерски се нервирам ќе скршам лаптопов :) Ај од поискуснуте во играва некој совет жити бога :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Абе другари, ја играм играва скоро 6-7 месеци, дај кажете ми што се клучните ствари на кои да се осврнам зашто вака така си губам цело време, пратам фудбал ептен ги знам сите играчи си правам трансфери што во реалниот живот би биле неверојатно добри, формациите ги склопувам како што мислам дека треба и пак немам добри резултати. Ме плескаат екипи аматерски се нервирам ќе скршам лаптопов :) Ај од поискуснуте во играва некој совет жити бога :)
Кажи со кој тим играш што играчи имаш најубаво е една слика да ставиш од тимот твој и ке ти кажам некои тактики за со тие играчи..;)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Кажи со кој тим играш што играчи имаш најубаво е една слика да ставиш од тимот твој и ке ти кажам некои тактики за со тие играчи..;)
Ај ќе ставам покасно, сеа идам да играм фудбал :) Фала ипак

Член од
27 август 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали некој знае дали во Македонија има каде да се купи фм 2012 или некако од странство?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Со пари.

Dark King

Група со Реал, Милан и Партизан.

Иначе имам само еден проблем, ептен себични играчи имам насоберено. Доби топка некој од Тевез, Агуеро, Силва, Насри и толку, не дава на никој:facepalm:
Повреди ваљда не треба да ги спомнувам како проблем, затоа што тоа по default доаѓа. Моментално 4 повредени првотимци.

Kajgana Shop

На врв Bottom