Вака ако играш со јунајтед , челзи , тотенхем, арсенал па и ливерпул ке имаш многу проблеми .. не се оставаат 3ца назад одбрана со 1 DM врати 2ца како CM и стави 2 крила и 2 напаѓачи ..Генералка
Да знам,во Вторава лига верувале или не на вториот му бегам 24 бодаОд почеток е така стално со помала екипа али со тек на време ке се стабилизира ..само квалитетни засилувања и без трошење пари од почеток ..
Пушти бе,не се срами,баш не интересира...Боље не, ќе се разочараш.
Тоа дека во играва, ако не си тренер ти, Сандерленд е мизерија.Заебанција беше, дека он ги симпатизира Сандерленд, а јас ги тепав 6:0
Иначе ништо немам изиграно 2 кола само.
6:0 против Сандерленд и 2:5 против Виган.
Кажи со кој тим играш што играчи имаш најубаво е една слика да ставиш од тимот твој и ке ти кажам некои тактики за со тие играчи..Абе другари, ја играм играва скоро 6-7 месеци, дај кажете ми што се клучните ствари на кои да се осврнам зашто вака така си губам цело време, пратам фудбал ептен ги знам сите играчи си правам трансфери што во реалниот живот би биле неверојатно добри, формациите ги склопувам како што мислам дека треба и пак немам добри резултати. Ме плескаат екипи аматерски се нервирам ќе скршам лаптопов Ај од поискуснуте во играва некој совет жити бога
Ај ќе ставам покасно, сеа идам да играм фудбал Фала ипакКажи со кој тим играш што играчи имаш најубаво е една слика да ставиш од тимот твој и ке ти кажам некои тактики за со тие играчи..
Од на официјална странаДали некој знае дали во Македонија има каде да се купи фм 2012 или некако од странство?
Како ги постигна овие договори што направи за да ти ги одобри трансферите?
Sheikh approves it.