Јави се на Јанкуловска, ќе ти даде одма три државјанства на лагер.Сакав да прашам во врска со ова странциве .. ме зедоја во работнички со цел да го кренам клубот .. пошто последниве сезони беше меѓу 8-10 место .. зедов 6-7 бразилци од аматерски клубови али се добри за во мак лига. и зедов еден добар напаѓач од уганда мислам беше на 30 натпревари имаше постигнато 36 гола а и кај мене е добар за сега дава голови .. ама само 5 странци можам да играм во мак лига .. како можам да им понудам државјанство знае некој ?
Погрешна тактика со македонски клуб. Земаш многу ефтино 5 странци јаки и се друго македонци, кои стварно има добри а се без клуб. Потоа продаваш некои од странците кои ги бараат од друг клуб и со тоа прави пари. Следна сезона имаш повеќе пари и купуваш пак неколку странци и следна сезона шиткаш дел од нив во други клубови за повеќе пари. Секоја сезона ќе имаш добар тим но секоја следна сезона се повеќе пари и со тоа ќе се подобруваш. Треба многу време да помине дур направиш некој успех ама според мое искуство - за 3 сезони минимум можеш да влезеш во ЛШ и со тоа буџетот да ти порасне ептен многу и од следна година правиш посолиден тим па уште повеќе можеш да напреднеш.Сакав да прашам во врска со ова странциве .. ме зедоја во работнички со цел да го кренам клубот .. пошто последниве сезони беше меѓу 8-10 место .. зедов 6-7 бразилци од аматерски клубови али се добри за во мак лига. и зедов еден добар напаѓач од уганда мислам беше на 30 натпревари имаше постигнато 36 гола а и кај мене е добар за сега дава голови .. ама само 5 странци можам да играм во мак лига .. како можам да им понудам државјанство знае некој ?
да да тоа го направив .. дадов 2ца на позајмица и 2ца шитнав собрав 4.5 милиони и имам уште 3-4 кои вредат од 1 м нагореПогрешна тактика со македонски клуб. Земаш многу ефтино 5 странци јаки и се друго македонци, кои стварно има добри а се без клуб. Потоа продаваш некои од странците кои ги бараат од друг клуб и со тоа прави пари. Следна сезона имаш повеќе пари и купуваш пак неколку странци и следна сезона шиткаш дел од нив во други клубови за повеќе пари. Секоја сезона ќе имаш добар тим но секоја следна сезона се повеќе пари и со тоа ќе се подобруваш. Треба многу време да помине дур направиш некој успех ама според мое искуство - за 3 сезони минимум можеш да влезеш во ЛШ и со тоа буџетот да ти порасне ептен многу и од следна година правиш посолиден тим па уште повеќе можеш да напреднеш.
Никац имаш само оној оф ФМ-Балкан колку што знамПач за македонска лига асален има некој?Јас најдов неколку ама или Вардар е во 2ра лига со играчте напрени инвалиди или е во прва со тим од пред 2-3 сезони.Ако има некој слободно нека прати линкче.
Иначе со Лидс,незнам како ми се посреќи освоив куп додека бев во 2ра лига.Следната сезона влегувам во прва лига земав неколку солидни играчи(тоа што играм во лига европа ми дојде ко бонус) и пак со среќа го тепав наполи 3-2 во финале.Затоа до финале беше смешки.Ми се паднаа Барса и ги тепав 4-1 зашто излегоа со младинци.Сум се чудел Мунтари како игра.Ги имав и Ханданович,Кели, Коларов,Савиќ,Тиоте и Дембеле од поасалниве играчи(Хандановиќ и Дембеле ги гагнав,другиве на позајмица со можност да ги откупам).Ако ја најдам сејвката(ако не сум ја избришал) ќе стаам слика од сезоната.Ептен јака сезона.
Овој е тој каде што вардар е во прва лига со играчите од пред 2-3 сезони?или јас сум уткаНикац имаш само оној оф ФМ-Балкан колку што знам
Епа брат сеа незнам што очекувате кога ниеден македонец не сака да помогне а исто така ги имате и дресовите и грбовите на ФМ-БалканОвој е тој каде што вардар е во прва лига со играчите од пред 2-3 сезони?или јас сум утка
Иначе најдов некој слики ќе ги upload-ирам после
Кај мене Мунтари на 29 години се пензионира...Му заврши договорот со Интер и никој не сакаше да го купиПач за македонска лига асален има некој?Јас најдов неколку ама или Вардар е во 2ра лига со играчте напрени инвалиди или е во прва со тим од пред 2-3 сезони.Ако има некој слободно нека прати линкче.
Иначе со Лидс,незнам како ми се посреќи освоив куп додека бев во 2ра лига.Следната сезона влегувам во прва лига земав неколку солидни играчи(тоа што играм во лига европа ми дојде ко бонус) и пак со среќа го тепав наполи 3-2 во финале.Затоа до финале беше смешки.Ми се паднаа Барса и ги тепав 4-1 зашто излегоа со младинци.Сум се чудел Мунтари како игра.Ги имав и Ханданович,Кели, Коларов,Савиќ,Тиоте и Дембеле од поасалниве играчи(Хандановиќ и Дембеле ги гагнав,другиве на позајмица со можност да ги откупам).Ако ја најдам сејвката(ако не сум ја избришал) ќе стаам слика од сезоната.Ептен јака сезона.