Не важи тоа за сите играчи. На твојот изгледа му дале дозвола сега да игра, обично треба да го праќаш во белгија или некоја слична земја кај што се зима државјанство за две години.Фала ви за помошта .
Work permit се тргна откако ми прифати нов договор после 6 месеци и сега можам да го играм .
Да си знаете ако се најдете у ваква ситуација .
Фала уште еднаш![]()
Само да цитирам со поголеми букви сите да го видат оваДобро што е толку тешко да се напише на гугл истово fm 2012 patch 12.0.4? одма торент ќе искочи. Не може една страна да помине а да не побара некој дали логопак, дали пач, дали фејспак, дали такво дали онакво.
Не се возбудувај толку, не сум јас 24/7 на компјутер па да барам со торенти и сл., а и не е тешко у право си, мое е да прашам на форумов а кој ке одговори и дали ќе одговори тоа е др. а од празни зборови, постови и критики нема потребаДобро што е толку тешко да се напише на гугл истово fm 2012 patch 12.0.4? одма торент ќе искочи. Не може една страна да помине а да не побара некој дали логопак, дали пач, дали фејспак, дали такво дали онакво.
Финтата е што многу побрзо на гугл ќе добиеш одговор за тоа што те интересира отколку на форумов. Затоа така ти одговорија, инаку пач сеуште мислам дека не е излезен, ако не се лажам за Март е одложено излагањево на пачот, ако имаш фејсбук лајкни ги страните за играта, онаа официјалната страна т.е. па навремено ќе бидеш известен за тоа.Не се возбудувај толку, не сум јас 24/7 на компјутер па да барам со торенти и сл., а и не е тешко у право си, мое е да прашам на форумов а кој ке одговори и дали ќе одговори тоа е др. а од празни зборови, постови и критики нема потреба
Шпанија - 3ца странци во првиот тим од 22цаТоа е едно од најглупавите правила што ги има во Англиските лиги